Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan a szerelmem de a legrosszabb fajtabol es lassan felemeszt. Mit tegyek?
19 éves gimis vagyok egy 5 éves képzés utolso eveben.
Az egyik osztálytársam már legelősszőr mikor megláttam elbűvőlt.Benne találtam meg akit kerestem ugy erzem.Sajnos azonban ő csak mint barat tekint ram.keresi a tarsasagom es szeret veken egyutt lenni de nem ugy ahogy en azt szeretnem.....es itt nem csak az agyjelenetekre jekl gondolni hanem hogy mikor vele vagyok erzem magamat felhotlenul boldognak.aztan mindig lesujt a felismeres hogy Ő nem lehet az enyem...
Rengetehet sirtam emiatt es a legrosszab az higy minden nap latom es mindenrol o jut az eszembe....lassan beleorulok es semmire sem tudok koncentralni....mit tehetnek???
Azt úgy konkrétan ki is mondta bottal se piszkálna meg? Mert ha nem, akkor legalább egy beszélgetést megér. Tudod, ha nem kérdezed meg, hogy járna-e veled, nem fog rá igent mondani.
Ha nemet mond, akkor gondolom én véletlenül sem abba a felsőoktatási intézménybe szeretnél menni, mint ő, hogy ne lásd annyit. Esetleg egy pszichológust is megérne a téma, nem mintha csodaszer lenne, hanem segítene rendszerezni a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!