Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miert nincs szerelmem?
Sziasztok!
Arra lennek kivancsi hogy miert van az hogy meg sosem volt szerelmem, pedig en nagyon tudok szeretni. Eddig annyira nem zavart, de az utobbi idoben latva a sok szerelmest egyre inkabb erzem magam maganyosnak es szeretethianyosnak!
Pedig en rendes lany vagyok, nem ez a mai ribi divat csaj, tudok fozni mosni takaritani, szuz is vagyok pedig manapsag erre kb a 14 eves kor a limit. Csunya sem vagyok 90,60,90 vagyok.
Eddig elhittem hogy mindenkinek megvan a parja, de mostansag raparaztam hogy mivan ha sosem megyek ferjhez, vagy ha ferjhez is megyek akkor a ferjem nem fog annyira szeretni mint en ot.
Lehetett volna pasim mar 100, csak en azt nem tudom csinalni mint a tobbiek, hogy nem erzek semmit de osszejovok valakivel hatha a vegen szerelem lesz,ha pedig nem akkor keresek tovabb! Meg en nem 2 honapos kapcsolatokat szeretnek,csak 1 szerelmet!
Vagy ilyen mar nem letezik?
Kérdésedre válaszolván.
Még csak... Hány éves vagy?
Nem kell siettetni eljön ha el kell jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!