Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miert nincs szerelmem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennek kivancsi hogy miert van az hogy meg sosem volt szerelmem, pedig en nagyon tudok szeretni. Eddig annyira nem zavart, de az utobbi idoben latva a sok szerelmest egyre inkabb erzem magam maganyosnak es szeretethianyosnak!

Pedig en rendes lany vagyok, nem ez a mai ribi divat csaj, tudok fozni mosni takaritani, szuz is vagyok pedig manapsag erre kb a 14 eves kor a limit. Csunya sem vagyok 90,60,90 vagyok.

Eddig elhittem hogy mindenkinek megvan a parja, de mostansag raparaztam hogy mivan ha sosem megyek ferjhez, vagy ha ferjhez is megyek akkor a ferjem nem fog annyira szeretni mint en ot.

Lehetett volna pasim mar 100, csak en azt nem tudom csinalni mint a tobbiek, hogy nem erzek semmit de osszejovok valakivel hatha a vegen szerelem lesz,ha pedig nem akkor keresek tovabb! Meg en nem 2 honapos kapcsolatokat szeretnek,csak 1 szerelmet!

Vagy ilyen mar nem letezik?

#pyar
2013. szept. 21. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én azt látom, hogy viszonylag ritka az, amikor két ember úgy igazán egymásra talál, amikor tényleg szeretik egymást kölcsönösen.
2013. szept. 21. 22:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért nincs mert nem ismersz engem :D
2013. szept. 21. 22:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Biztos olyan szép vagy hogy senki se mer megszólítani. :D
2013. szept. 21. 22:39
 14/22 A kérdező kommentje:
En lassan bekattanok ettol. Azt latom hogy en hiaba vagyok tisztesseges,igenyes mert nekem senkim sincs, viszont az igenytelen diszkos csajokat korul ugraljak a fiuk,udvarolnak nekik, es ezek a hulye ribik meg nem hogy orulnenek,hanem megcsaljak oket! nem ertem
2013. szept. 21. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:
én leszek a férjed :D
2013. szept. 21. 22:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hány éves vagy.

Ha 18 alatti, akkor még semmiről se késtél le.

20-25 között sincs semmi gáz.

Viszont ha elmúltál már 25 is, mégse jött össze soha senki, akkor Isten utál téged :P

2013. szept. 21. 22:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Bp nagy város.Nem lehet hogy nem volt eddig senki aki tetszett volna abból a 100 ból.Te is kezdeményezhetsz ha ennyire kétségbe vagy esve.Eddig egy ember se tetszett?Vagy csak arra gondoltál hogy belül nem lenne jó.
2013. szept. 21. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha kiírod hogy hány éves vagy megszállnak privátokkal.Ha nem akarsz itt ismerkedni akkor ne írd ki :D
2013. szept. 21. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
A diszkos ribik legalabb kozel engedik a fiukat es nem rinyalnak mint te. A szoke herceg nem minden meseben jon el!
2013. szept. 21. 22:48
 20/22 A kérdező kommentje:
Volt mar aki tetszett, de nem annyira hogy meg is szolitsam,vagy en kezdemenyezzek. Sokszor megnezek valakit,mert tetszik, aztan olyan primitiv modon fejezi ki hogy en is tetszem neki hogy odafutyul vagy perverz fejjel dob egy puszit.:D na az ilyentol hanyok
2013. szept. 21. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!