Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagáltam túl?

Figyelt kérdés
Minden hétköznap kb. reggel 6-tól este 11-ig fent vagyok. Sokat dolgozom, és tanulok. Emellett nagyon sok a házimunka is. Alig alszom ki magam. Hétvégente elvárja tőlem a párom, hogy ugyanúgy korán keljek fel, és menjünk el piacra (ahol kb. kizsebelnek, leszúrnának, olyan hely, félek is oda járni), és hogy sétáljunk egész nap. Szóltam neki hogy én pihenni szeretnék, mert ki vagyok merülve, had aludjak legalább 9 óráig, de neki az is sok. Ő ezt hisztinek nevezi. Ő panellakásban él a szüleivel, szinte semmi dolga nincsen a munka mellett. Már mondtam neki hogy ezt nem bírom, de nem fogja fel. Már kamu történeteket is ki kellett találnom, csak hogy ne kelljen hétvégén olyan korán felkelnem.
2013. nov. 22. 07:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Ha jól értem, NEM laktok együtt. ("Ő panellakásban él a szüleivel")

Hét végén egyszerüen nem engeded be 9 elött (ajtócsendöt, telefont kikapcsolni).

Ha együtt éltek, akkor péntek este közlöd vele, hogy TE 9-ig alszol, ö közben menjen el egyedül a piacra (erre egy elkényeztetett férfi IS képes) és vásároljon be, addig te kialszod magad.

A másik meg, hoyg a házimunkát ne TE csináld egyedül, hanem közösen, akkor nem leszel annyira fáradt.

Ha nem képes ezt felfogni, akkor jobb, ha elküldöd, mielött tönkremegy az egészséged.

2013. nov. 22. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

"menjünk el piacra (ahol kb. kizsebelnek, leszúrnának, olyan hely, félek is oda járni)"

?????????? Semmi bajod sem lesz, jó hely a piac, olcsón kapsz jót. Mi kifejezetten szeretjük :)

Ne találj ki kamu történeteket. Illene tiszteletben tartania, hogy pihenned kell! Közlöd, hogy 9-ig alszol. Pont.

2013. nov. 22. 08:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Az olyan piac, ahol már bocsánat, de semmi értelmes dolog nincs, és 10 emberből 9 roma származású. Szóval van félnivalóm, mert volt ott már verekedés stb. Ha már piacra, vagy vásárba megyek, akkor kicsit kultúráltabb helyre.

És a párom nem is vásárol semmit! A haverját is hozza, mert hogy ő egyedül van, és a fél vasárnapot vele kell tölteni, hogy kimozduljon az a srác.

2013. nov. 22. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt. De én egy nagy családi házban élek, ahol bizony nagyon sok a tennivaló, és az udvarban is. Ha én nem csinálom meg, akkor senki sem. Egy szülővel élek együtt, és ő sajnos beteg. Ezért minden házimunka rám hárul. Ez nem is zavar, szívesen elvégzem a feladatokat, de ő meg jól el van, és pattogtat a korai felkeléssel hétvégén is.
2013. nov. 22. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Elég határozottsággal alhatsz 9-ig. Ha felzavar, akkor mehet isten hirével. Elvárható, hogy tiszteletben tartsa az igényeidet, amik - lássuk be - nem eget verőek. Viszont ha ennyire faragatlan, akkor miért kéne, hogy veled legyen?
2013. nov. 22. 09:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Nemrég jöttünk össze, és úgy gondoltam, hogy majd idővel változik ez, de nem.
2013. nov. 22. 09:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Ajánlj neki üzletet: pl. ha elvégzi a házimunkáidat helyetted, lesz időd a közös programokra.
2013. nov. 22. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Arra SOHA NEM LEHET SZÁMÍTANI, hogy valaki MEGVÁLTOZIK!!!

Vagy jó így is neked, vagy nincs értelme egymás idejét rabolni!!!!

2013. nov. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!