Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Ha jól értem, NEM laktok együtt. ("Ő panellakásban él a szüleivel")
Hét végén egyszerüen nem engeded be 9 elött (ajtócsendöt, telefont kikapcsolni).
Ha együtt éltek, akkor péntek este közlöd vele, hogy TE 9-ig alszol, ö közben menjen el egyedül a piacra (erre egy elkényeztetett férfi IS képes) és vásároljon be, addig te kialszod magad.
A másik meg, hoyg a házimunkát ne TE csináld egyedül, hanem közösen, akkor nem leszel annyira fáradt.
Ha nem képes ezt felfogni, akkor jobb, ha elküldöd, mielött tönkremegy az egészséged.
"menjünk el piacra (ahol kb. kizsebelnek, leszúrnának, olyan hely, félek is oda járni)"
?????????? Semmi bajod sem lesz, jó hely a piac, olcsón kapsz jót. Mi kifejezetten szeretjük :)
Ne találj ki kamu történeteket. Illene tiszteletben tartania, hogy pihenned kell! Közlöd, hogy 9-ig alszol. Pont.
Az olyan piac, ahol már bocsánat, de semmi értelmes dolog nincs, és 10 emberből 9 roma származású. Szóval van félnivalóm, mert volt ott már verekedés stb. Ha már piacra, vagy vásárba megyek, akkor kicsit kultúráltabb helyre.
És a párom nem is vásárol semmit! A haverját is hozza, mert hogy ő egyedül van, és a fél vasárnapot vele kell tölteni, hogy kimozduljon az a srác.
Arra SOHA NEM LEHET SZÁMÍTANI, hogy valaki MEGVÁLTOZIK!!!
Vagy jó így is neked, vagy nincs értelme egymás idejét rabolni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!