Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Ha nem vagy képes egy nőt irányítani, akkor nesze neked. Nem kell semmi kamu sztori. Csak megmondod: "Ha akarod, ha nem, én reggel 9ig pihenni fogok. Pont."
Utána hepajkódhat.
Nő: "Nem kapsz szexet."
Te: "Akkor keresek egy másik lányt."
Hidd el a hatás nem marad el. ;)
"Én vagyok a nő!!!!"
Ezt eddig 1 szóval se említetted. :D
Bocsi, de szerintem ebből a mondatból simán kiderül:
" menjünk el piacra (ahol kb. kizsebelnek, leszúrnának, olyan hely, félek is oda járni)"
Vagy ebből:
"Emellett nagyon sok a házimunka is. "
ennyire hülyék ne legyetek már...
-nagyon sok a házimunka is
-olyan hely, félek is oda járni
-Ő ezt hisztinek nevezi. (általában férfiak nevezik a NŐT hisztisnek)
ezekből simán kiderül hogy lány a kérdező csak olvasni kell a sorok között :)
Nekem egyből lejött, hogy a kérdező a nő!
Mondd meg neki nyíltan, hogy vagy felfogja, hogy Te szeretnél pihenni, mert hétköznap lóg a beled, ő meg a f@..át mereszti, vagy cseréljetek helyet és majd meglátod hogy ő hogy lesz ki egy hét után!
Amúgy nálunk is volt ilyen, hogy beszólt a párom, hogy én már 8-9-kor ágyba borulok, mondtam neki, hogy valószínűleg azért mert egész nap dolgozom, nem itthon vakargatom magam. Keménynek kell lenned, szóljál be neki nyugodtan, hátha felfogja! A hazudozás sem jó, gondolom neked sem jön könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!