Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Összevesztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Összevesztünk a barátommal egy totál jelentéktelen témán.

Figyelt kérdés
Egyik nap felmentem facebookra nézelődtem beszélgettem stb...megnéztem a párom üzenőfalát és likeolgattam egykét jó posztot.nem sokkal az eset után cseng a telefonom hív a párom hogy beszélnünk kell 5 perc és otthon van.(munkából hazajött)hazaért és rámförmedt hogy mit képzelek én nem is ismerem azokat a barátait mért likeolgatok a falán.elmondta hogy ott kellette hagyni az osztrák nagyfőnököt mert amikor felment a facebookra meglátta az értesítéseit és kiakadt...:( Azt mondta időre van szüksége hogy átgondolja a folytatást..ez történt hétfőn és igaz még csak szerda van de nem jelentkezik és a facebookról is letiltott..:( Mit csináljak?Nagyon szeretem és egy ilyen miatt nem akarom elveszíteni..:(

2013. nov. 20. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

1: Én munkában nem FB-ozok, főleg ha nem ilyen osztrák nagyfőnök van nálam

2: mi a francot érdekel ki mit lájkol

3: így is szoktak lájkolni olyanok akikkel életemben egyszer találkoztam, semmi közük a témához, mégis teszik, de ez mindig van ha 100 ismerős felett vagy

4: posztolok és kiakadok ha valaki lájkolja?

5: tuti nem ez volt a baja, hanem valami más, csak talán ez volt az utolsó csepp. Vagy alapból nem vagy felvállalva az ismerősei előtt és így ez gáz, vagy éppen beszéltek az ismerősei egy sör mellett arról, hogy te minden hülyeséget lájkolsz és emiatt égett a barátod arca. De ha nem képes ezt megbeszélni veled, akkor magára vessen...

+1: nem értem miért lájkolsz olyat amihez nincs nagy közöd vagy éppen mások között van a dolog, de mint mondtam, sokan csinálják.

2013. nov. 20. 13:08
 12/21 A kérdező kommentje:
az a baj hogy igaz még nem ismerjük egymáést évek óta csak néhány hónapja....azt mondta először hogy még nem volt olyan barátnője aki ennyire foglalkozott volna vele mint én..:( senki nem ragaszkodott hozzá ennyire..:'( ezt meg is beszéltük nem is másztam rá annyira...erre most meg ez van..tudom hogy stressz van most a melóhején de akkor sem értem még most sem...szeretnék harcolni érte de közbe meg zaklatni sem akarom hogy minden nap smsekket küldözgetek neki..:(
2013. nov. 20. 16:04
 13/21 A kérdező kommentje:
amúgy az osztrák nagyfőnök nem látta hogy én milyen postot likeoltam...csak mondjuk azt én sem értettem hogy ha "tárgyal" a főnökével mért mászkál fel fészre.....:( én már nem értek semmit amúgy.teljesen meg vagyok zavarodva hogy mit csináljak és mit ne..szerintetek keresni fog ha leynugszik? :(
2013. nov. 20. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, ez kretén.
2013. nov. 20. 20:32
 15/21 Imola Ágnes ***** válasza:
Felejtős kategória. Éna helyedben megmondanám, hogy ne gondolja, hogy ez a hiszti bejön, és ha ennyitől kiakad, keressen mást akit stresszelhet. HA ezek után nem könyörgi vissza magát és nem változik, akkor én biztosra venném, hogy van valakije.
2013. nov. 21. 08:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Én írok neki meg minden szeretném felvenni vele a kapcsolatot de nem hajlandó arra hogy válaszoljon...:'( megkértem a legjobb haverját aki a kollégája is hogy beszéljen vele de lekopőtatott hogy őt ne keverjem bele...azt tudom hogy a párom (ha még az...) mindent elmesélt neki hogy mi van köztünk...:'( akkor nem értem hogy engem mért nem hallgat meg és mért nem kérhetem a segítségét.:'(
2013. nov. 21. 13:04
 17/21 Imola Ágnes ***** válasza:
Azt hiszem itt az ideje észrevenni, hogy nem akar téged, sőt szerintem van ott egy másik csaj is.....
2013. nov. 21. 13:26
 18/21 A kérdező kommentje:
már kezd a remény meghalni úgyis..:( tudom hogy én vagyok a hibás..ezt érdemlem..köszönöm nektek hogy írtatok! :'(
2013. nov. 21. 14:53
 19/21 Imola Ágnes ***** válasza:
Kérdező: nem lehetsz ennyire buta, hogy azt hiszed te vagy a hibás...elmondom, hogy egy normális kapcsolatban ez a probléme fel sem merülne. Törődj egy kicsit magaddal, állj talpra, és tied a világ. Nem gondolhatod komolyan, hogy ez a pasi megérdemli, hogy magadat hibáztasd.....
2013. nov. 21. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem vagy hibás. Egy normális srác a barátnőjét nem úgy kezeli, mint egy lopott biciklit (szereti titokban használni, de rejtegeti mások elöl, mert szégyelli).

Egy hét után küldjél neki egy SMS-t, kb. ilyen szöveggel: volt időd gondolkodni, akarsz-e folytatást, ha igen jelentkezz.

Ha nem jelentkezik, akkor ne szaladj utána. Ha viszont igen, akkor 1-2 hét alatt folyamatosan tudatosítsd vele azt, hogy elvárod: nyíltan felvállaljon és tisztelettel kezeljen.

36F

2013. nov. 21. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!