Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy átlagos vagyok és jelentéktelen?
... és így sose marad velem az akit megszeretek.:( és ne gyertek adoniszokkal nem ez számít inkább hogy nekem tetszen. Mondjuk nekem a szabályos arc elég fontos :s.
én ha sminkelek belövöm a hajam glancba vágom magam ,akkor észrevesznek, nem erről van szó. de amugy .amugy nem. bárki más akivel végig megyek az utcán lány ,tuti őt akarják a pasik..
kezdek belefáradni ebbe a látszatharcba:SS:(:(
Szóval, mit tegyek hogy ne válasszak alul ,se fölül ,és békességet leljen a szívem és a lekem is egy másik ember mellett ?
Tapasztalatom szerint ha valakinek szép hosszú haja van az sokat dob az egész megjelenésen és vonzóbb lesz tőle a lány.
Hosszú a hajad? Esetleg hajhosszabbítás?
A smink meg nem megoldás. A szolíd smink oké na de a r!bancos nem menő, a fiúk sem szeretik. És a mondás is úgy tartja hogy amit az Isten el** azt a smink nem hozza helyre.
Férfi annyi van mint a nyúlsz@r, nem ársz rá? Majd jön egy, vagy több, végén még túl sok is lesz.
Neked az a bajod hogy most azonnal akarod, ráadásul versenyeznél a barátnőddel, szeretnéd ha téged választanának egyszer végre a barátnőd helyett.
Hogy ki az aki választ az másodlagos, a személynél fontosabb ennek megélése.
Helytelen az értékrend, ha végérvényesen erre az útra tévedsz sírás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!