Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy átlagos vagyok és jelentéktelen?
... és így sose marad velem az akit megszeretek.:( és ne gyertek adoniszokkal nem ez számít inkább hogy nekem tetszen. Mondjuk nekem a szabályos arc elég fontos :s.
én ha sminkelek belövöm a hajam glancba vágom magam ,akkor észrevesznek, nem erről van szó. de amugy .amugy nem. bárki más akivel végig megyek az utcán lány ,tuti őt akarják a pasik..
kezdek belefáradni ebbe a látszatharcba:SS:(:(
Szóval, mit tegyek hogy ne válasszak alul ,se fölül ,és békességet leljen a szívem és a lekem is egy másik ember mellett ?
Nézd, általában együttérző vagyok, de ez az önsajnáltatás inkább undorít.
1. Senki sem átlagos.
2. Az átlaogs arc az milyen is?
3. Ha küldesz magadról képet, talán többet is lehet mondani.
4. Ne haragudj, de kicsit depis lehetsz, ha azt gondolod, hogy mindig a "másik" lányt akarják.
Egyébként meg szerintem most van egy rossz időszakod, aztán rendbejön, voltam már én is rettenetesen depis, de kilábaltam belőle.
Szervusz!
Miért baj az,hogy átlagos vagy?A Föld lakosainak 99%a az.
Még is rengeteg embernek van párja.Gyerekkorunkban mind arról álmodoztunk,hogy hősök leszünk.Majd felnőve észre észrevesszük,hogy azok is vagyunk.A párunk szemében.
Nem kell kell mindenki ellőtt feltűnni.Elég az az egy ember ellőtt aki veled él :).
Majd találsz valakit aki értékel.
Mért jobb a hosszú haj? öregebbnek látszik tőle mindenki.
Nekem is hosszú a hajam, derékig ér és mindenki azzal jön hogy adjam el, vágjam le, minek ilyen hosszú stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!