Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Összevesztünk a barátommal egy totál jelentéktelen témán.
Most akkor ez a szitu?
Barátod megosztotta a képét, így az megjelent osztrák főnöknél is, majd amikor te barátod képét lájkoltad, akkor a lájkod az osztrák főnök profiljában már szereplő képnél is megjelent.
A folytatás meg gondolom, hogy az osztrák főnökön meg számon kérte a nője, hogy ki az a nő, aki a képét lájkolgatja, az osztrák főnök meg barátodon, hogy miért hozta ilyen kellemetlen helyzetbe.
Szerintem itt szó sincs az osztrák nagyfőnök facebookjáról. Én ezt úgy értelmeztem, hogy a srác azért hagyott ott csapot papot és osztr. nagyfőnököt a munkahelyén, mert meglátta a saját facebook értesítéseit...
De javítsatok ki, ha tévedek!
A barátod egy idióta, esetleg elsumákol valamit és azért akadt ki ennyire...
Három lehetőséget tudok elképzelni:
- A párod már nem szeret, keresi az okokat, amiért leléphet, és mivel alapból nincs semmi kifogásolnivaló benned, a legapróbb dolgon húzza magát, mint ahogy az ábra is mutatja.
- Őrült a srác. A helyedben menekülnék.
- Szintén nem szeret, és van is melletted valakije (vagy valakit épp meg akar hódítani) és nem akarja, hogy az a valaki meglásson téged. Lehetséges, hogy alapból is le volt tiltva a fiúnál az, hogy mások lássák, hogy kapcsolatban vagytok. Meg lehet ezt csinálni facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!