Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért csak a rib*ket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a rib*ket szeretik? És miért csak velük akarnak járni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és ti lányok miért a milliárdos jóképu izmos pasikat szeretitek?
2013. nov. 19. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Utálom a ribiket, kedves kérdező. Ha nem hiszed, priviben írj, és elmondom miért :P
2013. nov. 19. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Na most. Mindig is voltak és lesznek olyan fiúk, akik a gátlástalan k****kra/üresfejű plázamicákra/mit tudom én mire izgulnak, mint ahogy mindig is voltak és lesznek lányok is, akik az erőszakos f***okra/pénzes öregemberekre/arrogáns k5sögökre/mit tudom én mire izgulnak. DE ebből nem lehet általános következtetést levonni arra nézve, hogy most az egész férfi/női populáció mire izgul. Gondolj csak bele, hogy milyen rosszul esik azoknak a férfiaknak ez az általánosítás, akik valós értékek alapján próbálnak társat találni, esetleg meg is nehezíti a dolgukat, mert él egy a másik fél fejében egy koncepció, ami rá nem igaz. Szóval lehet, hogy te mindig melléfogsz, de az nem jelenti sem azt, hogy nem létezik egészséges értékrendű férfi, sem azt, hogy csak a r*b*kre buknak.
2013. nov. 19. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:
én nem bukom a ribikre, max azok rám ehe-ehe
2013. nov. 19. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Velük senki se akar járni... Másért "tartják" őket.
2013. nov. 19. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
mert ők bekapják a lompit
2013. nov. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!