ADHD-ja ellenére szeretik az oviban 7 éves fiamat, rábeszéltek, hogy mivel a gyerek szeretne fociedzésre járni járassam, majd ha nem bírnak vele az edzők eltanácsolják, járatnátok?
Profi edzők járnak ki az oviba és heti több alkalomról van szó .
Sem én sem a gyerek nem szívesen bírunk elviselni újabb kudarcokat...
Engedtem az óvónéni kérésének aki említette,hogy a gyerek másról sem beszél csak arról,hogy ő is mint a barátja focira szeretne járni.
Nyilván nem csak a focira fog járni,hanem magánúton fejlesztésekre is amikre idáig is,félek ,hogy ez sok lesz neki így együtt.
Szerintem a gyerek kötetlen szaladgalasra gondol,itthon már mutatta amiket a barátja tanított neki dekázni ,gólt lőni...
Köszönöm a választ!
Az első edzésen túl vagyunk,nem volt semmi gond a gyerek szerint ,hatalmasat aludt aznap ebéd után az oviban ,ez má.skor nem jellemző.
Luzer szülők vásároltak neki tegnap egy sportboltban Adidas focicipőt ,mezt nadrággal ...remélem használni is fogja őket :-D !
Látom már be is vásároltatok, naná!! :DD
Épp írni akartam, hogy mindenképp engedjétek el, mert ha kifog egy frankó edzőt, aki hatni tud rá, és figyelembe is veszi esetleg az ő problémáit, akkor ez csakis jó lehet neki..még akkor is, ha már be vagytok rezelve a sok kudarctól..és lám, lám...:-)))
Azért majd beszéljetek az edzővel, ha tényleg hosszú távú lesz a dolog, vagy az óvónő megteszi ezt? nehogy félreértelmezze a dolgokat az edző, ha nincs képben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!