Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj segítenetek. >< Megtörtén veled/ismerősöddel, hogy két évig szerelmes volt, és a srác ezt tudta, és nem akart járni a lánnyal, de később mégis összejöttek, és még mindig szeretik egymást, vagy legalábbis jó barátok?
Az én történetem az, hogy én kb. 4 éve szeretem azt a srácot, és el is mondtam neki, viszont nem történt semmi, már egy suliba járunk 3 éve, mindennap láttam/látom őt. Szóval nekem is a remény volt, úgy gondoltam rá, hogy egyszer úgyis az együtt leszünk..és akkor eljött a nyár, együtt nyaraltunk..és kiderült, hogy már ő is belém szeretett..de nekem volt barátom akkor, így aztán a nyaraláson inkább az ismerkedésre tettük a hangsúlyt, elmondtam neki őszintén a dolgaimat, ő is elmesélte, hogy mennyire bánja, hogy korábban nem vett észre..és hát most ott vagyunk, hogy össze tudnánk jönni..de mégsem. Rajtam áll az egész, mert még nekem meg van a barátom. Sokat gondolkozok, hogy megéri-e eldobni az 1 éves kapcsolatom miatta.
17/L :)
Nem írtad a korodat úgyhogy kissé nehézkesen lehet válaszolni. Az előttem szólónak igaza van. Felejtsed el.
Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy 12-14 éves lehetsz kb. Ebben a korban elég ritka a depresszió, sokkal jellemzőbb azonban az, hogy saját magadat hajszolod szomorúságba.
Nem igazán mondtad, hogy milyen a kapcsolatod jelenleg a fiúval. Mennyire ismered (nem szerinted, hanem ténylegesen)? Mert az is könnyen megeshet - még a felnőttekkel is nagyon sokszor -, hogy csak egy vágyálomba vagy szerelmes. A képzeleted kiegészítette a hiányzó részeket abba szerettél bele.
Az esélyek nagyon ellened vannak. Ha azt vesszük, hogy mekkora az esélye annak, hogy összejöttök és akkor még el sem jutottunk oda, hogy elkezdenek kirajzolódni a különbségek a te általad szeretett srác és a valóság között, ami még nagyobb csalódáshoz vezet.
Keress egy rendes fiút. Tekintve a korod ismeretlenségére - és persze, hogy semmit nem tudunk rólad - konkrétabb tanácsot nem lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!