Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem rossz osztálytárssal járni?
Én is kilencedikesként jöttem össze az osztálytársammal, ráadásul pont így novemberben. Hát, sokáig nem voltunk együtt, mert nem úgy mentek a dolgok, ahogy akartam/akartuk, szóval elég hamar (16 nap után) szakítottunk is. Elég kényelmetlen volt a szitu, pláne, hogy láttam, milyen vágyakozó pillantásokkal néz rám. Nehéz nagyon. De ki gondolta, hogy ennyire rövid lesz? Most vagyunk végzősök, hát, a mai napig nem beszélünk igazán. 1-2 mondat legfeljebb 1-2 hónapra elosztva. Legelőször tavaly kérdezett meg valamit tőlem. Addig semmit nem beszéltünk.
Gondold végig, persze nem mondom, hogy ne tedd :) A mai napig nem bánom, hogy összejöttünk, csak utána voltak pillanatok, amikor kiszaladtam volna a világból, olyan kellemetlenül éreztem magam. Pláne, amikor összejött az évfolyamtársunkkal és ott enyelegtek a termünk előtt. Hát, érdekes volt.
De reméljük, Nektek összejön, és nem csak 16 nap lesz! :) Szerintem megpróbálhatjátok. Ha ennyire bátor, hogy így a szemedbe mondta, hogy szeret, és te is bevallod magadnak, hogy tényleg nagyon szereted, akkor nem lehet itt gond, nem csak hetekről beszélhetünk :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!