Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért csak a rib*ket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a rib*ket szeretik? És miért csak velük akarnak járni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

had fűzzek hozzá valamit: ez nem igaz

azt hiszem ezt megbeszéltük

2013. nov. 19. 22:11
 2/16 zotanbro ***** válasza:
az milyen járás ami max 3 hónapos és az alatt szétcsalja a nőjét?:DD
 3/16 anonim ***** válasza:
A "ribi", az egy elég tág fogalom. Mindenki olyasvalakivel akar járni, aki tetszik neki. Mit értesz ribi alatt?
 4/16 anonim ***** válasza:
Sose szerettem őket, a barátnőm sem az. Most akkor nem vagyok fiú, vagy megint egy általánosításba botlottunk?
 5/16 anonim ***** válasza:

A lányok miért a búzakülsejű srácokat szeretik? Miért csak velük akarnak járni?

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2013. nov. 19. 22:12
 6/16 Sir Sarcasm ***** válasza:
ez nem így van, ne általánosíts
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem csak a ribiket szeretjük. Csak őket könnyebb rávenni a szexre, de tőlük többet nem is akarunk. Ez olyan dolog mint hogy rendszerint ti az okos csúnya fiúkat későbbre teszitek magatoknak, pl ha már van egy zsíros állása 1 misi fizetéssel. 18/F
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, én komoly kapcsolatot szeretnék, de nem jön össze normális lánnyal. 'hónapos járásokhoz meg nicns kedvem egy "ribivel"
2013. nov. 19. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem csak és nem csak,szóval a kérdés tárgytalan.

Általánosítás.

Én sem azt kérdezem,hogy a "Lányok miért ribiznek le minden kapcsolatban lévőt,ha helyettük mást választottak?",hanem,hogy te miért teszed.

2013. nov. 19. 22:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez így nem egy konkrét kérdés, mert minden általánosságban van.Minta valami kirohanás, vagy ilyesmi akarna lenni.

Szóval mi is a kérdés egész pontosan?

2013. nov. 19. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!