Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem kidobom, a helyemben ti is ezt tennétek?
Ki vágott át téged, hogy ennyire de ennyire nem bízol a férfiakban és ennyire képtelen vagy megbocsátani?
Gondolom megcsaltak, és fájt az önérzetednek.
Ehh. Nem feltétlen idióta, csak eltérő az értékrendje a tiedtől :) Lehet annó szüleim cseszték el a neveltetésem,
de megtanították:
- ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani
- ha valamit megígérsz, tartsd be a szavad
- ha megígérted, és nem megy, akkor szólj minél előbb
Ezek annyira egyszerű dolgok, és számomra logikusak is, hogy betartom őket :)
köszi szépen, engem sem csak etettek és ruháztak, én is tudnék írni ilyen hatalmas bölcsességeket. már csak ennyit utoljára, mert ide nem vagyok hajlandó többet irogatni:
-ha volt már hasonló, és ez csak egy legutolsó csepp volt, akkor félrevezető az egész kérdés és magyarázkodás
-ha ez volt az első, ami nem férhet bele egy szerelmespár egyik tagjának a viselkedésébe, és te rögtön kidobtad, akkor ez nem volt szerelem, de még csak nem is szeretted. nem, valóban nem kellett volna így viselkednie, de az se normális, hogy egy 10x olyan durva és hangsúlyos dologgal válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!