Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, h addig ne beszéljek vele, míg vége nincs a nyaralásnak? :/
1. pénz
2. :DD de..hh..nem szeretném, h nyaraláson facebookozzon..pedig legszívesebben azt mondanám, h beszéljünk, mert nagyon hiányoznának a beszélgetések, de közben meg..hh..nem tudom..tényleg..valaki segítsen:'C
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Ha nem érted, amit írtam, nem azt jelenti, hogy nem volt normális válasz.
Azt írtam, hogy szerintem mondani sem kell, hogy beszéljetek kevesebbet, ez nyaralás alatt természetes. Ráadásul ha hagyod a dolgot saját medrében menni, akkor te lehetsz jobb pozícióban a végén, mert ő fog elnézést kérni, hogy ilyen kevés ideje jutott rád a nyaralás alatt. Míg ha kijelented, hogy egyáltalán ne beszéljetek, abból akár hiszti is lehet, hogy neked nem hiányzik, nem akarsz hallani róla stb. Ezért írtam, hogy szerintem ezt felesleges mondani neki, természetes, hogy kevesebbet beszéltek, mondjuk fél óra esténként, vagy néhány üzenet random napközben, csak ilyen "jó a víz, hiányzol"-szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!