Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem kidobom, a helyemben ti is ezt tennétek?
És eszedbe nem jutott megkérdezni??
Jesszum, ennyit arról, hogy két ember van a kapcsolatban.
Nem bevágni kell a durcit (te viselkedsz 13 évesként), hanem MEGBESZÉLNI a pároddal. Azért megnézném, hogy te gyereket vállalsz vagy megházasodsz. Az első bakiig lesztek boldogok.
Én a barátomra kb harmadik randinkon egy órát vártam. Nem értem el, nem tudtam mi van, de sejtettem, hogy nem azért van ez, mert ne akarna velem találkozni. Kiderült szegény szerencsétlenül járt, telefonja széttört, elérni nem tudott, rossz buszra szállt. Hisztizhettem volna, de nem tettem.
A barátod azt se tudta, hogy te csináltál neki ebédet, ezt utólag mondtad. Igazán felhívhattad volna, hogy merre jár, nem kellett volna kivárni (mintha szinte fel akarnál háborodni rajta!), meg kellett volna esetleg kérdezni, hogy min nevet, és nem küldeni egy trágár smst, aztán megint besértődni, hogy nem keresett azóta.
Őszintén? Jól járt, hogy kidobtad, keres valami kevésbé bonyolult nőt.
Az, hogy az önbecsülésed ennyit nem bír elviselni, hanem azonnal armageddon van és szakítasz meg valami erős kompenzálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!