Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem kidobom, a helyemben ti is ezt tennétek?
a b...ó t...ó p...t miatt?
Én a helyedben ennél cifrábbat is írtam volna... :)
Nem feltétlen kell egyedül maradni, elég, ha olyan
pasit találsz, aki megbecsül :)
Nem értem, mit van felháborodva, lehet - mondom - neki teljesen más az értékrendje, és akkor még jó, hogy most derült ki, nem évek - és pár gyerek - után.
Írtam, jogos, főleg a sok háttérinfo (na nem a zöldségleves) miatt, amik a hozzászólásokból derültek ki.
Mindenesetre szerintem ez csak egy fordulópont volt nálad, megelégelted, és nem csak ezt az egy húzását, tuti más is van a háttérben. Egy komoly nőnek tűnsz, aki mellé komoly pasi való :)
31 évesen véget vetsz egy másféléves kapcsolatnak egy ilyen piti dolog miatt?
dúlhatott a szerelem...
Hát ne haragudj, ez tiszta hiszti. Nem volt szép a párodtól, de ezt normális ember, ha fontos neki a párja, megbeszéli vele. Ha meg már sokadik csepp a pohárban, akkor nem ez a szakítóok, hanem simán az eddig felgyülemlett feszkó.
Kérdés, hogy te mennyire szereted ezt az embert. Úgy látom semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!