Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg olyan lennek amilyennek gondol? Egy oszinte vallomas.
A baratommal,akivel az osszekoltozes elott allunk sajnos gondjaink vannak es most ott tartunk, hogy vege is lehet.
Nem voltam oszinte hozza az elejen, pedig tudtam,hogy milyen fontos neki,mert tobbszor becsaptak. Sajnos hazudtam neki abban, hogy mielott megismertem volt tartos sexpartnerem. Illetve arrol is hallgattam,hogy elotte belevetettem magam az eletbe es ugy ismerkedtem ha sexel vegzodott az sem volt gond. Viszont ezen idoszakom elott 2 evig huseges kapcsolatban eltem. Nem en voltam aki megcsalta es elarulta a partneret.
De visszakanyarodva... sajnos mar addig jutottunk, hogy hiaba vallottam be az egeszet igaz kesobb, mint kellett volna, de oszinte voltam hozza es azota sem verem at. o viszont azota nagyon nehezen hisz nekem. sajnos annyit gondolkozik azon, hogy voltak elotte pasiaim, hogy azt hiszi vele nem is jo a sex es nem is elvezem, mert tul tag vagyok a sok partnertol. En hiaba mondom neki, hogy hulyeseg es nekem o a tokeletes ferfi. En komolyan ugy erzem, hogy o az eletem parja. Megakarom aldani ezt a problemat, mert nem akarom, hogy vege legyen. A mi kapcsolatunk ettol sokkal ertekesebb, minhogy az en fiatal korom es a tapasztalatlansagom miatt ezen a teren vege legyen.
o 34eves en 22.
kerlek segitsetek!!!

Nem is érzékeled annak a súlyát, amit tettél.
Ma sok mindenkinek a szex olyan, mint egy szendvicset megenni bármelyik büfében, másnak meg a legintimebb dolog a világon.
Nem csoda, hogy főbe van kólintva. Lehet,megvan a véleménye az ilyen lányokról, és most kiderült, hogy a szerelme is ez a kategória! Egy világ omlott most benne össze. Megértem.
Te sose fogod, úgy látom. Hasonlat: belerondítasz egy tálba, megtörlöd, és úgy adod oda a párodnak hogy egyen belőle, és nem érted, hogy neki valami nem tetszik.
Megundorodott!!
Nem csodálnám, ha főbe kólintva eloldalogna.
Te meg: ki mint vet, úgy arat.

Sajnos a bizalmat nehéz helyreállítani, nagyon rossz ötlet volt hazudni. Érthető, hogy ezek után elgondolkozik.
Mindenesetre az már az ő baja, hogy nem érzi férfinak magát. Ezen te nem tudsz változtatni. Szerintem semmi sincs abban, hogy valakinek voltak korábban szexuális kapcsolatai, maximum a nemi betegségek miatt szoktam aggódni ilyen tekintetben. Próbáld felébreszteni benne a férfiállatot, de legfőképpen rajta áll, hogy mennyire férfi.

Szerintem a barátodnak komoly komplexusai vannak, lehet hogy egyik előző barátnője a fejéhez vágta hogy milyen ügyetlen az ágyban, vagy hogy sose volt vele orgazmusa, vagy akármi. Ezért kényes az exek témájára.
Szerintem legyél nagyon határozott, hogy ez van. (miért azt hitte szűz vagy? vagy nem értem a párod problémáját egyébként. szerintem ez csak akkor lehet jogos, ha azt hitte szűz vagy, de mégsem) ha gondolja csináltatsz AIDS tesztet, hátha megnyugszik :)
Tudod ez a hazudozás dolog, mindenki hazudik. Aki tagaja az is hazudik. Jó, eddig nem számoltál be arról mi volt régen. nem voltál prostituált, megválogattad a fiúkat. Én sosem csináltam ilyet, de semmi bajom azzal, aki igen. Nem csaptál ezalatt be senkit, nem volt állandó barátod, akit megcsaltál volna. Nincs miért szégyenkezned szerintem.
Szóval visszatérve a pasira, szedd ki belőle miért baj ez neki. Biztosra veszem hogy valaki a képébe vágta hogy béna, tuti ez a helyzet. Rá is kérdezhetsz konkrétan. Mégegyszer elmondhatod neki, hogy amikor barátod volt, sosem csaltad meg. Mondjuk ehhez lehet köze, mert aki már megcsakta a társát, az a következő társát is valószínűleg könnyen megcsalhatja. Ezután elmondanám neki, figyelj, szeretlek, nekem jó veled a szex, élvezem. Döntsd el, hogy szeretsz-e engem, vagy nem. Kapsz egy hetet gondolkozni.
Ha nem vagy határozott, és könyörögsz, szerintem fogja tovább játszani a sértődöttet.
Figyelj, nekem volt egy kezdődő kapcsolatom, már többször találkoztam a pasival. Azt mondta az elején hogy 38 éves, ehhez képest rájöttem, mikor már többedszerre voltam fent nála, hogy 43 éves. Rákérdeztem, hogy ez hogy van. Hebegett-habogott, és bevallotta hogy azért mondta hogy 38, mert félt hogy nem állnék vele szóba ha többet mond (én 30 voltam) Egyáltalán nem haragudtam rá ezért. Inkább jót nevettem, hogy milyen kis félős :) Szóval ennyit a hazugságokról.
Volt olyan is, aki nős volt, és 2 hónap múlva tudtam meg. Na látod ez olyan dolog, ami miatt szakítottam, de ettől függetlenül nem kiabáltam vele, és nem haragudtam rá. Ő is félt bevallani. De a szakítás nem azért történt mert hazudott, hanem mert az hogy nős egy meglévő állapota volt. Ha netán úgy lett volna, hogy évek múlva vallja be, hogy még házas volt mikor megismerkedtünk és pár hónap múlva mondták ki a válást, de nem merte nekem bevallani, akkor nem haragudtam volna, pedig ez is hazugság lett volna.
Egyébként hogy volt ez a dolog? hogy megkérdezte valamikor, hogy hány férfivel volt szexuális kapcsolatod és te letagadtad? vagy hogy zajlott?
Tudod a megbocsátás képessége nagyon fontos egy kapcsolatban. nem merted megmondani az igazságot, ezt meg kéne bocsátania. nem csaltad meg tudniillik. A másik része, hogy több pasival volt dolgod, ha ezt nem képes megemészteni, akkor neki vannak szexuális téren önértékelési problémái. És megmondhatod, hogy milyen jogon kérdőjelezi meg hogy igazat mondasz neki abban, hogy neked nagyon jó vele. Már bocsánat.
Szóval ne hagyd magad. Szerintem nem tettél rosszat, jó kicsit butus voltál, de semmi megbocsáthatatlant nem tettél. ha nem képes túltenni magát ezen 34 éves korára, akkor hidd el, jobb ha vége, mert folyton ezen fog nyafogni, vagy talál más hibákat, állandóan neki áll majd feljebb. Akkor keress egy belevaló pasit, aki tisztában van a saját értékeivel és nincsenek komplexusai.
31/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!