Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem olyan volt az első csók,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan volt az első csók, amilyennek elképzeltem. Vagy csak az érzéseim miatt?

Figyelt kérdés
Múltkor voltam egy buliban, ahol kavartunk egy sráccal. Aranyos volt, de csak egy kicsit tetszett. Megcsókolt, de én egyáltalán nem élveztem. Ez volt az első csókom. Tényleg ilyen rossz a csókolózás, vagy csak azért nem élveztem, mert olyan fiúval történt, aki iránt nincs bennem semmi érzelem?
2011. márc. 15. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem éreztél iránta semmit. Meg lehet nem is jól csókolt, előfordul.
2011. márc. 15. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez ugyanaz mint az érzésekkel teli és az érzelmek nélküli szex...

A kettő közt is eléggé nagy különbség van.

2011. márc. 15. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféleképpen csókolóznak az emberek, nincs ilyen, hogy standard csók. Van akiét élvezni fogod érzelem nélkül is, van akit nagyon szeretsz, és mégis kisül hogy nem smárol jól, de ezt meg lehet beszélni. Az első szerintem senkinek nem olyan, mint amilyennek elképzeli, de majd belejössz.
2011. márc. 15. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első csóknál általában mindenki bénázik. Amúgy könnyen lehet, hogy azért volt, mert nem éreztél semmit a srác iránt. ha olyan csókol meg, akit szeretsz, akkor megszűnik a külvilág, és csak ti ketten vagytok. És abszolút élvezhető :D

A csókolózás nem rossz, csak rá kell érezned az ízére

2011. márc. 15. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet az érzelmek miatt. Bár az én első csókom is egy fél idegennel sikerült, mert aznap este a buliba ismertem meg. Beszélgettünk kicsit, aztán megcsókolt. Nem éreztem iránta túl sokat, de tetszett. De hihetetlenül jól csókolt a srác... És ő is (hiába volt érszeg) felemlegette még jóval utána is, hogy mennyire jól csókolok. A mai napig az övét tartom a legjobbnak.
2011. márc. 15. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:

11:22?:D

"ha olyan csókol meg, akit szeretsz, akkor megszűnik a külvilág, és csak ti ketten vagytok. És abszolút élvezhető :D"

en fiu vagyok es egy csaj csokolt meg parszor egy buliban. mihelyst turkalt a szamban, pont ez az erzes volt bennem amit irtal:D izagabol eleg szep volt, es kicsit elszalltam amikor megcsokolt, most akkor en ot szeretem?:D nemhinnem^^

2011. márc. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!