Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan volt az első csók, amilyennek elképzeltem. Vagy csak az érzéseim miatt?
Ez ugyanaz mint az érzésekkel teli és az érzelmek nélküli szex...
A kettő közt is eléggé nagy különbség van.
Az első csóknál általában mindenki bénázik. Amúgy könnyen lehet, hogy azért volt, mert nem éreztél semmit a srác iránt. ha olyan csókol meg, akit szeretsz, akkor megszűnik a külvilág, és csak ti ketten vagytok. És abszolút élvezhető :D
A csókolózás nem rossz, csak rá kell érezned az ízére
11:22?:D
"ha olyan csókol meg, akit szeretsz, akkor megszűnik a külvilág, és csak ti ketten vagytok. És abszolút élvezhető :D"
en fiu vagyok es egy csaj csokolt meg parszor egy buliban. mihelyst turkalt a szamban, pont ez az erzes volt bennem amit irtal:D izagabol eleg szep volt, es kicsit elszalltam amikor megcsokolt, most akkor en ot szeretem?:D nemhinnem^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!