Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Ez tényleg nem olyan komoly dolog, mint amilyennek én érzem? Többi lent.
Igyekszem lényegre törő lenni.
Felvállaltam,h fiatal anyukaként egyedül felnevelem gyermekemet,aki nem is olyan sokára 4 éves lesz.A páromnak(nem a gyerek apja) 1 éve vagyunk együtt.Eddig nem is volt semmi probléma,a kezdetektől fogva tudta,hogy nekem itt van a kisfiam.Most bukott ki a dolog...ugyanis azt mondja,nincs kedve gyereket nevelni,ezért inkább olyankor találkozzunk,amikor a gyerek az apjánál van.(ez mostani,egyszeri alkalommal lenne így(állítólag))
Én gondolkodom abszolút deviáns módon,vagy elvileg tényleg egy felnőtt ember és normális ésszel ha végiggondolja(gondolta volna?) az egészet,akkor tudnia kéne mivel jár egy gyerek?
...és én vagyok ennyire hülye,hogy nem tudom megérteni ilyen egyáltalán hogy jut eszébe valakinek?
Nem azért,de ez nálam kizáró ok.Mármint az,h "zavar a gyerek".
Helyesírási hibákért bocs.
Normális válaszokat várok.(Nem feltétlen helyeslő,az építő kritikát is szívesen fogadom.)
Előre is köszönöm.
párommal*
soz -.-
Nem lehet, hogy zavartalanul szeretne veled együtt lenni (pl. szex), mert akkor tényleg nem jó, ha egy gyerek is ott van?
Ha viszont ugy gondolja, hogy minden alkalommal a gyereket lepasszolod, hogy találkozz vele, akkor ez igencsak gond.
Ez azért elég komoly dolog. Komolyabb annál, mint hogy itt osszam az észt, ilyen helyzetben nem voltam.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a mosani párod nem akar saját gyereket? Hány éves? És te?
Én 22/N ő 28/F.
Ezért is gondolnám,hogy ennyi idősen már lehetne fogalma róla.Szeretne gyereket.De mégis,hogy?A közös gyerek tábla csokit kap,a különc meg csak egy szeletet?Mert az zavar,vagy mi? Nem,nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe,akárhogy is próbálom beleverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!