Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg olyan lennek amilyennek gondol? Egy oszinte vallomas.
A baratommal,akivel az osszekoltozes elott allunk sajnos gondjaink vannak es most ott tartunk, hogy vege is lehet.
Nem voltam oszinte hozza az elejen, pedig tudtam,hogy milyen fontos neki,mert tobbszor becsaptak. Sajnos hazudtam neki abban, hogy mielott megismertem volt tartos sexpartnerem. Illetve arrol is hallgattam,hogy elotte belevetettem magam az eletbe es ugy ismerkedtem ha sexel vegzodott az sem volt gond. Viszont ezen idoszakom elott 2 evig huseges kapcsolatban eltem. Nem en voltam aki megcsalta es elarulta a partneret.
De visszakanyarodva... sajnos mar addig jutottunk, hogy hiaba vallottam be az egeszet igaz kesobb, mint kellett volna, de oszinte voltam hozza es azota sem verem at. o viszont azota nagyon nehezen hisz nekem. sajnos annyit gondolkozik azon, hogy voltak elotte pasiaim, hogy azt hiszi vele nem is jo a sex es nem is elvezem, mert tul tag vagyok a sok partnertol. En hiaba mondom neki, hogy hulyeseg es nekem o a tokeletes ferfi. En komolyan ugy erzem, hogy o az eletem parja. Megakarom aldani ezt a problemat, mert nem akarom, hogy vege legyen. A mi kapcsolatunk ettol sokkal ertekesebb, minhogy az en fiatal korom es a tapasztalatlansagom miatt ezen a teren vege legyen.
o 34eves en 22.
kerlek segitsetek!!!

es ha igaza van es k..va vagyok,mert csak ugy is elveztem a sexe? Tobb partnerem volt...(az elmult evben 14)
en tenyleg minent megakarok tenni, hogy tudassam vele, hogy az eletem szerelme, de mivel hazudtam neki neha minden szavamban ketelkedik.

Megint te vagy az aki a sok dugástól kitágulással jött?
Nem kell 3-4szer feltenned ugyanazt a kérdést.
De visszatérve az én véleményem. Mivel később vallottad be neki az egészet persze h sérti a büszkeségét. Gondolj bele te hogyan éreznél fordított esetben. Odaállít eléd a párod h "bocsi, nem mondtam el eddig de előtted minden buli után mással bújtam ágyba, de mostmár csak te kellesz. De olyan jókat dugtam annakidején" SZerintem neked is rosszul esne. És felmerülne benned h nem tudod kielégíteni maximálisan.
Eső után... Ezt elszúrtad. Persze jobb mintha sose mondtad volna el. De annál meg százszor rosszabb mintha az elején tisztáztad volna vele a múltad.
22/f

Tényleg olyan vagy e? Tág?
Hát azt mi honnan tudjuk....

Mi ez a "tág" dolog, hol írta ezt a kérdező? Lehet, hogy vaksi vagyok, de nem látom...
Ha őt nem tudnád már megcsalni, akkor nem vagy olyan, amilyennek gondol, legfeljebb csak voltál. De a múltat feszegetni értelmetlenség, hiszen benne nem csak egy szimpla szex-partnert keresel, hanem lelki társat is, nemde? Az, hogy elhallgattad előle az előéletedet, nyilván annak köszönhető, hogy nem akartál benne kellemetlen érzéseket ébreszteni. Ha beszélsz neki arról, hogy mit miért tettél, nem söpritek a szőnyeg alá a felvetődött kérdéseket, hinni fog ő újra, csak ez természetesen idő kérdése, mint minden más. Fő az őszinteség, a kommunikáció és az empátia!

persze a tag dolog eleg relativ. Az egyik elojatek kozben a puncimat 3ujjaval kenyesztette. szova tettem neki, hogy nem volt most jo erzes... es utana kezdodott el az egesz. Mert obtudja, hogy nekem ez jol esik mert...
Nagyon kivagyok. Mar 3 napja azt erzem, hogy kiszakad a szivem a helyerol. Allig beszel velem...

Én a pasi helyében már le is léptem volna. Úgy érzed, hogy ő az életed párja és nem vagy hozzá őszinte?
Ha nem dob ki a pasi akkor meg vegetálni fogtok egymás mellett vagy 10 évet boldogtalanul és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!