Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az elso csok?
Az első rossz élmény volt, egy részeg középkorú fazon lekapott egy buliban.
Én csak azokat számolom és azokra emlékszem amik a barátommal történtek akit szerettem. Az utolsó első csók fantasztikus volt de már sajnos nem vagyunk együtt.
Nyálas, (de nem nagyon, csak nyálasabb mint amúgy)
de nagyon jó..
15 éves voltam,
Valentin nap után 1 nappal :):):)/amúgy sosem tartottam, tartottunk Bálint napot, de a gimiben igen, emiatt emlékszem, mert annak kapcsán "jöttünk össze"/
Szemergett az eső, és a tatai Öreg-tó partján lévő várfalon történt..
/ de nyálasan romantikus...:) viszont így volt, hana srác is fenn van gyik-en tuti tudja, hogy róla van szó:)/
nekünk is nyálas volt, bár az én nyáltermelésem kitesz 2 embert :D
de egyébként végig rázott a hideg de mégis forrónak éreztem a levegőt, jó volt :)
17 éves voltam amikor a jelenlegi párommal kicsit "összekoccantunk" Jajj de kétbalkezesek voltunk :)) Amikor megpróbált megpuszilni az arcomon és én pont akkor fordultam vissza abban a pillanatban frankón lefejeltem! :D (azóta is emlegeti) Ennek 11 éve.. lehet, hogy megfogtam ezzel? :))
Love forever :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!