Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok aranyos szerelmes történetet ami veletek tortent, es itt most olyanra gondolok hogy hol volt al elso csok es ilyesmi : )?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
aranyosat nem
2013. nov. 14. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Nekem van egy nagyon hosszú történetem, de nem teljesen ilyen első csókos story.
2013. nov. 14. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Aranyosat is, meg szerelmeset is?? Olyat nem tudok...

Első csók buszon, első szex kocsiban.. aranyos volt?

2013. nov. 14. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:
igazibol barmi johet kulon . kulon is :))
2013. nov. 14. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemet gyerekkoromban 3. osztályban ismertem meg.

Folyton piszkáltam :D Egyszer gyermek strandra vittek minket, ahol folyamatosan fröcsköltem vízzel és azt mondtam neki, hogy te leszel a feleségem. Ezt folytattam még elég sokáig, hetekig... Nagyon utált érte, nem is beszéltünk, aztán továbbtanulás miatt ne mis láttuk egymást, persze ő örült :D

15 év múlva hozzám jött feleségül :D

2013. nov. 14. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, ez tök jó :))

szóval mégis létezik ilyen

2013. nov. 14. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
úgy akartam magamra felhívni egy csaj figyelmét, hogy kihívtam a helyi kocsmabútort egy ivóversenyre. tizen valahány feles után a faszi habzó szájjal leborult a székről én pedig örömittasan táncolni kezdtem. annyira felbátorodtam, hogy odamentem a csajhoz, de amint meg akartam szólalni visszajött a rum egyenesen a lány nadrágjára. kaptam egy pofont egy homártasival és másnap délig szunyáltam.
2013. nov. 14. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

igen, nem tudtunk átmenni az út túlsó oldalára, csak ha egy kis dombon át nem megyünk.

Más városban voltunk, alig ismertük és épp moziba tartottunk.

És ugye esős idő volt, a domb meg ugye füves-sáros és amint lefele tartottunk én egy métert csúsztam a friss sáron :D Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, bár a barátom inkább a 2.-t választotta xD

Aranyos?:))

2013. nov. 14. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja beszélgettünk amikor az első randira sor került. Csodálatos délutánt töltöttünk együtt. A randi végén megcsókolt és megkérdezte hogy másnap átjöhetnek-e a kislányával. Igent mondtam és azóta is egy párt alkotunk. Imádjuk egymást és nagyon boldogok vagyunk. 1-2 akadályt még le kell győznünk a teljes boldogsághoz,de tudjuk hogy a szerelmünk mindent legyőz.
2013. nov. 14. 22:39
 10/12 A kérdező kommentje:
7. ez tenyleg bajos tortenet xd
2013. nov. 15. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!