Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok aranyos szerelmes történetet ami veletek tortent, es itt most olyanra gondolok hogy hol volt al elso csok es ilyesmi : )?
Aranyosat is, meg szerelmeset is?? Olyat nem tudok...
Első csók buszon, első szex kocsiban.. aranyos volt?
A feleségemet gyerekkoromban 3. osztályban ismertem meg.
Folyton piszkáltam :D Egyszer gyermek strandra vittek minket, ahol folyamatosan fröcsköltem vízzel és azt mondtam neki, hogy te leszel a feleségem. Ezt folytattam még elég sokáig, hetekig... Nagyon utált érte, nem is beszéltünk, aztán továbbtanulás miatt ne mis láttuk egymást, persze ő örült :D
15 év múlva hozzám jött feleségül :D
5-ös, ez tök jó :))
szóval mégis létezik ilyen
igen, nem tudtunk átmenni az út túlsó oldalára, csak ha egy kis dombon át nem megyünk.
Más városban voltunk, alig ismertük és épp moziba tartottunk.
És ugye esős idő volt, a domb meg ugye füves-sáros és amint lefele tartottunk én egy métert csúsztam a friss sáron :D Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, bár a barátom inkább a 2.-t választotta xD
Aranyos?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!