Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok aranyos szerelmes történetet ami veletek tortent, es itt most olyanra gondolok hogy hol volt al elso csok es ilyesmi : )?
Szuletesnapomat unnepeltem unokatesommal es a baratnoivel :)
elhivtam Ot is :3 termeszetesen, nem ismertem meg, elmentem mellette.. utana unokatesom szolt, hogy nezzek mar oda, mert valaki engem var :D
Akkor nagy boldogan adtam neki 2 puszit :D
beszelgettunk, kint az epulet elott.. ki voltak rakva a kanapek.. asztallal.. nem sokat ittam, o pedig semmit, hiszen vezetett..:)
unokatesomek elmentek tancolni, szoltan neki, hogy uljon le mellem :) egyre kozelebb kerultunk egymashoz, o atkarolt.. es osszebujva beszelgettunk.. sokaig..
utana kezenfogva atsetaltunk a masik buliba.. ott olelgettuk egymast, szurkoltam neki billiardozasnal.. aztan kezenfogva hazakisert..
annyira beszelgetett, hogy arcon pusziltam. utana atolelt.. adott a szam melle egy puszit, majd megcsokolt.. annyira edes volt :$
meg nem vagyunk egyutt, de hamarosan.. remelem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!