Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a fiuk ne csak azért szeressenek?

Figyelt kérdés
Nem értem a fiukat miért van az hogy engem mindig csak azért akarnak hogy lefektessenek miért nem találok már egy komoly fiut!!!Kivel van a baj velem!!!Nem szoktam kikezdeni velük és nem adom magam könnyen...
2009. nov. 17. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Butalány vagyok?????te meg egy buta segggg"

:DDDDDDD

Ennél többet nem is mondhatnál magadról, kedves Kérdező. :DD

Az előző válaszónak meg gratula, na így kell kiugrasztani a nyulat a bokorból. :D

De legalább meg is válaszoltad saját magadnak a kérdésed, ez szép!

2009. nov. 18. 09:11
 12/21 thedani ***** válasza:
79%

Hát az előző válaszolók már szinte teljesen összerakták neked hogy miért nem találsz egy rendes pasit. De én azért még hozzátenném, hogy azt írtad hogy nem adod magad könnyen. E mellé még szépen megfeltételezném rólad hogy nagyon sokat adsz a külsőre. És ezt összerakva, csak olyan pasiknak engeded az utat akik jóképűek, vagányok és valószínűleg tehetősek is. És közülük is csak a kitartóbbak kerülnek olyan közel hozzád. Egy szó mint száz, te vonzod őket, ők meg mennek a megadott irányba. Ha lejebb veszed az igényeidet és lehetőséget adsz azoknak akiket talán most lenézel, mert nem teljesítik minden igényed akkor meg fogod találni a komoly kedves fiút. De a többi a te dolgod. Nőlj fel és értékeld át a dolgaidat ha tényleg meg is akarod kapni azt amit akrasz.

21\F V.D.

2009. nov. 19. 20:00
 13/21 anonim válasza:
Kevesebb ingyen szopás.
2009. nov. 19. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
20:00-nál a pont, teljesen egyet értek!
2009. nov. 19. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Bravo!

Teljes pszichológiai analízis. Így kell ezt csinálni.

Egyébként roppant érdekes, hogy egyes embereknek milyen árulkodó a stílusuk...

2009. nov. 19. 20:26
 16/21 A kérdező kommentje:

Ha valaki bunkó veem én is az vagyok vele!És akivel nem voltam az az ne piszkáljon!!

Amugy nem az olyan fiukra bukok és őket nem is szeretem mert akinek az a tulajdonsága az beképzelt és bunkó

2009. nov. 19. 20:30
 17/21 anonim ***** válasza:

hmm...a te leirtak alapjan gondolom, miért nem találsz normális fiút...mert a normális fiúknak nem kellesz.

A normális fiúk nem szeretik az olyn lányokat akik hisztiznek és visszavágnak és mások véleményét nem értékelik...Es akik kényesek, nyávógos kiabálos, makacs lányoktól már kilóméterről menekülnek a rendes fiúk.

És a nyers "buta seggg", "bunkóó" s egyéb egyszerű itéletek alapján nem egy rendes lányra vall...

És a rendes fiúk tudod, hogy nevezik az ilyen lányokat? Hülye pi*ának. S azzal annyi.

S közismert a fiúknál, hogy a hülye pi*ák mire jók??

Semmire csak dugásra. Aztán azzal annyi. És akkro csak hülye f*sz fiúkat talál az olyan csaj.

Szerintem változtass egy picit a magatartásodon, a beszédstilúsodon, a makacsságodon és legyél figylemesebb, nyugodtabb, ne gerjedj haragra, légy megértőbb és akkor majd meglátod, hogy találsz rendes pasit.

Minden ami körülötted van azt sugárzod ki. Te vonzzod az olyanokat, mert te azt sugárzod ki magadból.

Próbálj változtatni magadon, hogy más fiúkat vonzz.

2009. nov. 20. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Nocsak, még a végén segítünk is a leányzónak.:) Persze az ego leépítése nem egyszerű feladat, kérdés valóban akarja-e?
2009. nov. 20. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyit köríteni, meg szépen adagolni...

A lényeg:

Rendes lány a rendes pasit vonzza és fordítva!

ENNYI!!!

2009. nov. 20. 16:04
 20/21 A kérdező kommentje:
:)
2009. nov. 20. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!