Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a fiuk ne csak azért szeressenek?

Keress csúnya, macis fiúkat...
Ők komolyabban és nekik nem csak arra kellenél.
Én ilyen vagyok... ;)

Javaslom a kolostort, így a fiúk a hitedért fognak szeretni...
A fiúk szeretnek szexelni...Honnan tudod, hogy csak azt szeretik benned? Mert le akarnak feküdni veled?! Még jó...
Én is le akartam feküdni a barátnőmmel mikor megismertem és most már 10 éve vagyunk együtt.
Ha egy fiú nem akarna lefeküdni veled az azért van mert:
1. Csúnya vagy, mint az állat!
2. Homoszexuális
3. Papnak készül és szüzességi fogadalmat tett...
4. A legjobb barátjának tart(Vele nem fogsz még járni se)
5. Kiherélték...
Szokjál hozzá a gondolathoz, hogy a Te korosztályodban a fiúk szeretnek szexelni... Később is.
:DDD

Szinte 100% hogy meg fogsz sértődni, de az írásképed alapján egy komolytalan, buta lánykának képzellek el. Az ilyenekről pedig általánosságban azt feltételezik, hogy könnyen meg lehet fektetni.
Amúgy meg, lehet hogy rossz társaságban keresgélsz. Például egy diszkóban kizárt, hogy találsz normális embereket.

Próbálj meg te meghódítani valakit aki tetszik és nők százai ostromolják a kapuit. Annál majd neked kell könyörögni.
Vagy keress valami impotens lúzert aki még sose volt nővel. Na majd azzal nem lesz részed ilyen örömökben. Majd nézitek a tv t vagy alszotok. Marha érdekes lesz biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!