Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három honapja járok egy lánnyal és azt vettem észre elvárja hogy mindenhol én fizessek, ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem az rendben van, ha azt elvárja, hogy az első randin a pasi fizessen. Mert szerintem ennyi a minimum.
De egy kapcsolatban vagy felváltva fizessetek, vagy mindig felesben.
pl nálunk a férjemmel annak idején már a második randin az volt, hogy én fizettem, és morgott is érte...mert fura volt neki, de nem akartam, hogy azt higgye nekem a pénze kell. Mert nem így volt/van.
Lehet csak én vagyok ilyen maradi, de nekem a pofámról lesülne a bőr a helyében...
Te meg hagyd ott, mert tényleg el fogja várni hogy eltartsd...
27/N
Jó nagy papucs vagy kérdező. Nem dolgozik és elvárja, hogy eltartsd? Ezt te természetesnek tartod?
A párom iskolába jár, de mi moziba is úgy megyünk, hogy egyikünk fizeti a kettőnk jegyét a másik a kaját, italt. Általában is igyekszik sok helyzetben ő fizetni a sajátját vagy akár meghívni engem. Autót sose kérte, de nem is adnám oda, mindenféle barátnős bevásárláshoz. Persze ő nem is olyan, aki ennyire nagy lábon élne. Be tudja osztani a pénzét, tud félrerakni, és így mindketten tehetünk félre a közös jövőre.
Nekem inkább szakítani kéne vele, mint hagyni, hogy kihasználjanak. Szégyen az ilyen nő a nők között.
26 F
ilyen korán elvárná? kétségbe esett lépésnek tűnik a csaj részéről.
minden esetre, éreztesd vele hogy nem természetes. ha nem segít csöppet is az anyagiakban nekem elég gyanús lenne.
kivételt képez, ha nincs önnálló keresete. akkor megértem. de ha van és úgy mondja hogy eltartsák, nem hozzád való. ezt hívják egy fajta élősködőnek.
Mull Pasha-nak
azért ha megkedveled a barátnőd csak adj neki valami kis meglepit xd vagy egy spontán meglepi kajának xd
4-es vagyok!
Akkor szerintem a csaj rendesen kihasznál... :/ Vagy ülj le és beszéld meg vele vagy akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert ez így nem az, h te gürizel, ő pedig mint egy hercegnő csettintésre megkap mindent, amiért nem kell semmit se tennie. A legfontosabb dolog az őszinteség! Nehéz, de másból nem fogja megtudni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!