Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három honapja járok egy lánnyal és azt vettem észre
elvárja hogy mindenhol én fizessek, ti hogy vagytok ezzel?
hidd el, nem viccel.
A barátom is mindent fizetni szeretne nekem, de már én érzem túl 'soknak' és mindig meghívom én is őt. Bár általában nem engedi,hogy fizessek.
2013. nov. 12. 14:49
Most hagynám ott, mielőtt úgy felbasz idegileg, hogy lerúgom a fejét.
Mi az, hogy tartsa el? A kutyát meg a macskát szokás.
2013. nov. 12. 14:50
Atyaég... Hagyd el szerintem. Nálunk is mindent a pasim fizet, de amint van valamennyim azonnal beleadok mindenbe, mert nem akarom, hogy eltartson, vagy hogy úgy érezzen, ahogy te most.
Ameddig meg nincs meg a hátterem, ott segítek, ahol tudok, főzök, mosok, takarítok.
2013. nov. 12. 14:53
Részben igaza van mert ugye úgy illik, h a férfi hívja meg a nőt, de itt is van azért határ, mint pl.mikor csajok járják az üzletet es utalgatva próbálják megvetetni a dolgokat a pasijukkal na az már szánalmas. És igen, egyet értek veled h azért o is meghivhatna egyszer kétszer egy kávéra v vmi apróságra. De így h konkrétan nem irtad le h mi az a "minden" amire meghivatja magát, v amit veled fizetett így nehéz ...:)
2013. nov. 12. 14:54
5/15 A kérdező kommentje:
Lehet az eddigi pasiai nevelték így.Éngem sem az zavar h én fizetek,csak az h mintha elvárná,olyan kotelességemnek tartja,igaz nemhoztam fel neki nehogy az legyen h visszahántorgatom,de kissé kezd felbaszni ha így gondolja.Hát nemtudom mit tegyek,ezért is írtam ide.
Nem azt mondom, hogy ő hívjon meg téged, de bazki, legalább maga után fizessen.
Elvárja? Mi ez, 1850? Rendben, akkor húzzon haza és szüljön 8 gyereket és rohadjon meg a háztartásban, utána beszélhetünk az eltartásról.
2013. nov. 12. 15:02
7/15 A kérdező kommentje:
4-es!Nemvagyok egy gazdag pasi,nap mint nap dolgozom h legyen fizetésem,a kersetem is átlagos.Nemruháztatom,elég nekem magamat,de heti 4-5 alkalommal beulok vele 1-2 pressoba,bárba itt ott vacsora,ebéd,ha nemmegyunk ki ami ritkán van,akkor is bevásárolok nemmegyek ures kézzel,ha dolgozom és szuksége van a kocsimra jo párszor elofordul,szo nélkul adom,viszont nemtankolt még bele egy dl.uzemanygot sem,ezt sem várom el,de ez is pénzembe kerul,volt h a barátnojének volt utja,adtam a kocsit,olyan természetesnek veszi.Adom amit tudok csak kicsit fura,szerintem.De lehet én fogom fel rosszul,nemtudom.
Én már csak olyan kapcsolatba megyek bele, ahol fele-fele arányban álljuk a kiadásokat (utazás, szórakozás, kaja stb.). Egyetlen csajt se fogok eltartani, ha ez nem tetszik, lehet menni. Volt aki ezért ment...
2013. nov. 12. 15:15
3-as vagyok, gondolom nagyon le kellett pontozni, mert normálisan állok a kérdéshez, na mindegy.
Kérdező: igen, lehet, hogy az eddigi pasijai félrenevelték, vagy mi, de téged szabályosan kihasznál. Beszéld meg vele mindenképp, hogy te ezt nem érzed fairnek.
2013. nov. 12. 15:20
10/15 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném h nincs munkahelye,lehet ezért van ez így,de ami megintcsak zavar ebben h nemis úgy áll hozzá mint aki munkát keresne (27 éves).Igaz olyan helyen élunk ahol nemegyszeru munkát találni,de legalább elottem tehetné magát h keres.
Kapcsolódó kérdések: