Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol ott van a pasim exe, mit tehetnék?
Ha már megtudom, hogy ott van nem tudom jól érezni magam és máris el akarok onnan tűnni.
A barátom azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, ő se teszi.. nem érti, hogy engem miért zavar ennyire, amikor állítólag neki már a jelenléte is közömbös!
Azért zavar ennyire, mert fél éve felkereste a barátomat, holott a lánynak is volt akkor egy komoly kapcsolata...nem találkoztak, a barátom lerázta állítólag..
köztük mindig is ilyen se vele se nélküled volt a kapcsolat, főleg a lány részéről..én úgy félek, hogy mi van ha most is az a cél, hogy visszahódítani..mert az a lány úgy van vele szerintem, hogy a barátom csak őt szerette igazán..én fel se érek hozzá.. ez persze nem így van...a mi kapcsolatunk mélyebb..de ezek a gondolatok engem is sokszor kísértettek.
már belefáradtam az egészbe..ezt magamban kéne lerendeznem, de egyszerűen nem megy!
és azt is olyan nehezen hiszem el, hogy a barátomnak semleges ha nagyon szerette őt,...plusz ez a lány elhagyta őt egy másikért..
a barátom se tudja már h mit tegyen..nem akar fájdalmat okozni..
nem tudom mit tegyek..a barátom nem tehet semmiről?
legszívesebben kitörölném az egész kapcsolatukat a memóriámból..és nem fájna.
( a volt barátnő és a mostani barátom mialatt jártak s előtte és utána is mindketten a barátaim voltak...mindent tudtam a kapcsolatukról..mindent...)
valaki tud segíteni?
lehet hogy gyerekes..de én nem akarok ebbe jobban belebetegedni..
már csak egy kívülálló véleménye is jobb mint a semmi..
el kéne pszichológushoz?..
Tudod, vannak olyan helyzetek amikor nem kell kapcsolatban lenned valakivel! Ez pont olyan! Ez nem a barátod hibája, és nem is az exéé, ha nem tudsz ezen felül emelkedni akkor ki kell szállni.....Te is tudod, hogy nem szerencsés vele lenned, röhejes ez a: mindent tudtam a kapcsolatukról....
Ne mondd hogy szereted, itt ez most nem számít!
Döntsd el, elfogadod, és akkor nem rinyálsz, vagy lépj ki!
Kinyitsz egy DOS prompt-ot, cd-vel könyvtárat váltasz, ahol ott van, aztán del pasim.exe és Enter. Ha meg mindehol ott van, akkor írsz egy batch file-t.
@echo off
del C:\mappa1\pasim.exe
del C:\mappa2\pasim.exe
del C:\mappa3\pasim.exe
del C:\mappa4\pasim.exe
és így tovább, 60 mappát adhatsz meg egy batch-ben.
Aztán elmented valahova pasim.bat néven, és lefuttatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!