Túl dús hajjal mit tehetnék? Mindenhol azt hallani h "ilyen dúsító meg olyan dúsító". Na de akinek túl dús a haja, mit tegyen?
Az a gondom, hogy nekem nagyon dúsés száraz a hajam. Mit használjak rá, mit csináljak vele, hogy vágassam? És nem is egyenes (mindennap vasalom) hanem a hullám és a göndör között van, tehát semmilyen és ha nincs kivasalva undorító. Én rendesen kivasalni se tudom (belissima imetec creativity-m van). vagyis egyenes, de kb. 1 óra múlva szinte ugyanolyan dús és hullámos. Ha fodrász csinálja akkor tovább bírja. Használom még néha a got2be-nek a hajsimító spray-jét, az is szinte csak arra jó hogy a hajam ne seprűsödjön, de utána úgy vettem észre hogy hamarabb hullámosodik. Vállig érő hajam van. Vagy hogy kössem össze, hogy hordjam a hajamat?? OLYAN VÁLASZOKAT HOGY ÖRÜLJEK NEKI, nem kérek, mert ez már ronda és nem szép dús haj. Meg a száraz hajra is jó lenne valami..
Előre is köszönöm :)
nekem is a göndör és a hullámos között van a hajam.
azt szoktam csinálni,hogy miután megmostam nem fésülöm át,csak megszárítom,és akkor jóó göndör lesz.
olyankor mindig tudok vele csinálni valamit,felfogom féloldalra vagy ilyenek.kb nekem is vállig ér,és volt bretonom is,ami még rövidecske,de azt is hátrafogom egy csattal,mert borzalmasan áll.ha kifésülném amiután hajat mosok,úgy állna,mint egy szénakazal,tehát nem teszem.kivéve akkor,mikor kivasalom,olyankor szabadon hagyom,nem kötöm össze,csak úgy lezseren.
nekem is száraz a hajam és akármit tettem eddig rá,semmi sem hatott.
szerintem próbáld te is megszokni,hogy ilyen,és csinálj vlm frizurákat magadnak.
van,hogy néha olyan jól sikerül,hogy azt hiszik fodrász csinálta.
csak gyakorlat kérdése
Vágasd le valami jó formára egy jó fodrásszal. Meg tudja úgy oldani, hogy jól álljon és ne tűnjön annyira dúsnak.
NE vasald! Az még jobban tönkreteszi, és ha úgysem marad meg, akkor minek szenvedj vele? :)
Hagyd göndören, vegyél egy rakat hajtűt és hullámcsatot és próbálgasd, hogy áll jól, a hullámos hajat nagyon szépen fel lehet tűzni. Én hordtam úgy egy darabig, hogy elölről és oldalról hátratűztem, és hátul lógott le egy ilyen félig copf, félig kontyféle, nagyon szép volt! (sajnos az én hajam alapból szögegyenes, dauerolva volt, amikor ezt csináltam)
Nyáron meg praktikus az egészet feltűzni, nagyon jó, amikor nem izzad be a nyakad a hajadtól :)
Egyik rokonomnak kicsit hosszabb göndör haja van, ő azt szokta csinálni, hogy egyszerűen összecsomózza. Nagyon szép és minden nélkül megáll. Próbáld ki, hátha nálad is működik :)
nekem is semmilyen a hajam, de nekem inkább az egyenes és a hullámos között van. és igazad van, ha nem vasalom ki.. huh.. mintha a sárgaházból szöktem volna.
túl dús nekem is, és ahogy a fodrászom most levágta..:/
én úgy szoktam, hogy megmosom, megszárítom. fent fogok egy kis részt, azt összefogom. ezután az elöl lévő részt hullámcsattal hátratűzöm. majd a fent összefogott részt leengedem. hátul pedig összefogom. így csak hátul lesz dús, elöl pedig olyan lesz - nekem - mint Rihannának a régi haja.( [link]
nagyjából így csinálom, csak nekem vállig érő hajam van.
http://www.youtube.com/watch?v=FhwIz-GXrCk&feature=PlayList&..
a videóban nem érted? mert én azt magyaráztam.>_<
amúgy könnyű megcsinálni.
2. vagyok, igen, visszaolvasva nem annyira egyértelmű. Pedig nagyon egyszerű, de sajnos már nem is olyan a hajam, hanem rövid, így nem tudom megmutatni :(
De az biztos, hogy ha fogsz pár csatot és egy kis időt rászánsz, próbálgatod, hogy áll jól, egyszer csak találsz olyat, ami tetszik. Mindenképp a hosszúkás formát részesítsd előnyben, attól kicsit kevesebbnek és hosszabbnak tűnik, mint a csajnak a videón.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!