Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl dús hajjal mit tehetnék?...

Túl dús hajjal mit tehetnék? Mindenhol azt hallani h "ilyen dúsító meg olyan dúsító". Na de akinek túl dús a haja, mit tegyen?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy nekem nagyon dúsés száraz a hajam. Mit használjak rá, mit csináljak vele, hogy vágassam? És nem is egyenes (mindennap vasalom) hanem a hullám és a göndör között van, tehát semmilyen és ha nincs kivasalva undorító. Én rendesen kivasalni se tudom (belissima imetec creativity-m van). vagyis egyenes, de kb. 1 óra múlva szinte ugyanolyan dús és hullámos. Ha fodrász csinálja akkor tovább bírja. Használom még néha a got2be-nek a hajsimító spray-jét, az is szinte csak arra jó hogy a hajam ne seprűsödjön, de utána úgy vettem észre hogy hamarabb hullámosodik. Vállig érő hajam van. Vagy hogy kössem össze, hogy hordjam a hajamat?? OLYAN VÁLASZOKAT HOGY ÖRÜLJEK NEKI, nem kérek, mert ez már ronda és nem szép dús haj. Meg a száraz hajra is jó lenne valami..

Előre is köszönöm :)

2010. máj. 24. 14:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és örülök, hogy nem jött senki azzal hogy mi a bajom a dús hajjal. mert pl . a szüleim folyton ezzel jönnek. de az enyém nagyon dúúúúúúúús XDDDDD
2010. máj. 24. 19:56
 12/13 simonflóra válasza:
Nekem is nagyon dús a hajam, az egyenesítését úgy tudod megoldani, hogy hajkefés hajszárítóval fésülve egyenesre szárítod (azaz folyamatosan fésülöd is), majd kivasalod, így kb. 3 napig megáll. :) Viszont nekem a parkettafonás vált be a legjobban. Az egészet összefogja, esztétikus, szép és most sokan odavannak érte. Ugyanúgy kell csinálni mint a szimpla hármas fonást, csupán mindig venni kell egy kicsit hozzá :)
2013. aug. 28. 12:57
 13/13 buborékosvíz válasza:

Na mar most. A szovegedben magamra talaltam.

Az en hajam vege full ronda volt.

Egyik nap elegem lett es elmentem egy fodraszhoz hogy tepesse meg. O azt mondta attol dusabb lesz. Nem hittem neki mert brlegondolva a tepetest nem azert csinaljak hogy dusabb legyen. Szoval egy masik fodrasz megcsinalta es nekem nagyon tetszett. Egeszen addig amig eloszor meg em mostam. Ugyanugy dus csak most rovidebb is.es raadasul az allaga szenakazal. Azet meg megpribalom legkozelebb ugy hogy magatol szaradjon lehet ugy jobb lesz. Bocs a hibakert tableten vagyok.

2015. dec. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!