Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kapcsolatban van, miért nem vállalja fel mindenhol?
Tegnap is... leült mellém egy pasi a buszon, elkezdett mindenféléről beszélgetni, aztán elhívott hogy menjek el a műhelyébe, mert mutat valami saját alkotást. (már nem lakik együtt a szüleivel, de ez a műhely a szülei házánál van).
Mondtam hogy ok, megkeresem facebook-on.
Megkerestem, de nem láttam semmit csak pár régi képet róla. Megkérdeztem az egyetlen közös ismerőst, aki azt mondta hogy van barátnője.
Keresgéltem egy sort és megtaláltam a másik profilját, ahol a barátnőjével van.
De ezt közölni luxus volt...
Meg azt is hogy kivel lakik ha nem a szüleivel.
Bezzeg azt kiszedte belőlem hogy nekem nincs pasim (igen, itt voltam ostoba hogy nem kérdeztem én is rá)
Gyanakodnom kéne, hogy hátsó szándéka volt ezzel, vagy létezik aza bizonyos férfi-női barátság (ugye nem? már nem tizenévesek vagyunk).
Mi a véleményetek? (írhatjátok hogy buta vagyok és naiv, mert igaz... :S)
Buta vagy és naiv! :)
Egyébként nem tudom, talán tartott attól., hogy majd akkor nem szeretnél vele ismerkedni.
Tényleg nem akarok így ismerkedni.
Mindig az van hogy a csajok akkor is féltékenykednek, ha semmit nem akarok a barátjuktól, nekem pedig nincs szükségem erre.
hát ... ezentúl akkor tényleg ezzel kell indítani : van csajod? Ugye csak barátkozni akarsz?
te egy vadidegennel elmentála műhelyébe?!
gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!