Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezzel egyetértetek? (Kép)
Nekem csak pár belekötni-valóm van.
- Egy szerintem alapból hülyeség általánosítani az egész férfinemre vonatkozóan.
- Férfiak a vékony csípőt szeretik? Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam. :D
- Szerintem alapjáraton azért kicsit tartanak a határozott céltudatos okos nőktől....
- Lábméret? Komolyan ez bárkit is érdekelne? :D
Ti hogy vagytok vele? :)
Aki ezt összerakta, még helyesen sem tud írni (3; töbet mosolygó)
Ebből az általános szerintem csak annyi, hogy a mosolygósakat valóban jobban szeretik
Ne azért nevessen, mert "tetszik a viccem", hanem mert ő is viccesnek éli meg...
A hajszín lényegtelen, ha ápolt, és illik az egyéniségéhez.
Nagy csípő. Pici cici. A vörös ruha csak figyelemfelkeltő, de nem élvez nagyobb prioritást a párválasztás terén.
A tökéletes nő nem az iskolázottsága miatt tökéletes...
Ne legyen gorilla lábú.
A kor nem számít, ha szeretem a személyét.
Mosolyogni jó, mert megszépít, ha nem debilként tesszük! :)
Hosszú comb? Ha rövid, akkor sem dobjuk ki a nőt... Láttam már rövid combú bombázót... :3
A saját lábon állás mindenkihez alap elvárás. (ki szereti, ha a nyakán élnek? :) ) 23f
Baromság ... én már megfordultam fekete, barna, szőke, vörös nő után is, volt amelyik vékony volt, volt amelyik husisabb (azért nem kövér) kismellű/nagymellű...
Nem igazán számít.. ha ránézek és az összkép megfog nem érdekel a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!