Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyetértetek ezzel?
Egy nemrég feltett kérdésnél találtam ezt a választ.A kérdező arra volt kíváncsi,hogy értékelik e a lányok az udvariasságot.(előreengedés stb.) Ezt a választ kapta:
"Még ilyen szar csicskát mint amilyen te vagy? Egy igazi komornyik inaslegény vagy, az ilyeneknek sehol nincs tekintélye. Az uralkodó attitűdökkel ez a féle szolgalelkű magatartás nem összeegyeztethető. Csak egy kapcarongynak néz a nő, ki nem szarja le hogy előreengeded. Ő nagypofájaú egolány ,alanyi jogon gondolja,hogy jár neki az előreengedés, illetve te meg még partner is voltál ebben. Leesik a füzete, mien alapon veszed fel? Neki néncs két csülke,amivel odanyuljn érte a koszos földre, ráadásul a saját holmijáért? Ostoba! Én mindig ledúrom őket buszont is, meg elébük állok, néha még a kezemmel is elbarikádozom őket, nehogy már még oriásibb legyen az alanyi joguk meg a belső arcuk. Köszönni se szoktam nekik! a nők meg szeretik ha kiba sznak velük, igazja őket, csak hát necces bevallani, meg ugye kicsit kényelmetlen,ha nincs egy cseléd fazkalap,aki lehajul a füzetükért.
Az a te bajod,hogy túl jól lettél nevelve, egy nagymama lekvárja vagy! nem vagy te kemény pali, a nők téged a seggtürlőjüknek fognak használni mindig is szerintem, szerény véleményem szerint.
De akárhogy is, soha! soha nem hunyászkodnék meg egy nőnek sem, mert egyenlőre még én hordom a nadrágot! ők meg a kevesebbek!
Megsúgok végül egy titkot: Bunkónak lenni ezerszer jobb, klasszabb, szabadabb és felemelőbb tulajdonság lenni, mint egy szolgalelkű csicskásnak. Azokat sehol! sehol nem nézi kszarba sem. A bunkóknak meg van egy rajongói körük!"
Szerinttek ez igaz? Szerintem kezd az lenni.
Barátnője, 2.?! Hülyéskedsz? :D
Ahogyan olvastam a szövegét, a bölcsessége és a fogalmazásmódja alapján leszűrtem, hogy egy primitív bunkó. Biztos akad, csaj, akinek bejön. De az a csaj egy ostoba lábtörlő. Legyenek boldogok! :D
De normális lányoknál esélye sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!