Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezzel egyetértetek? (Kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezzel egyetértetek? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nekem csak pár belekötni-valóm van.

- Egy szerintem alapból hülyeség általánosítani az egész férfinemre vonatkozóan.

- Férfiak a vékony csípőt szeretik? Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam. :D

- Szerintem alapjáraton azért kicsit tartanak a határozott céltudatos okos nőktől....

- Lábméret? Komolyan ez bárkit is érdekelne? :D

Ti hogy vagytok vele? :)

2013. nov. 10. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy női magazinos hülyeség aminek semmi köze a valósághoz. Nem múlik semmi ezeken a dolgokon amiket itt leírtak.
2013. nov. 10. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Valóban, a szőke hajú, széles csípőjű, ne adj isten nagy lábú nők mind egyedül maradnak :D
2013. nov. 10. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy fricska nem szabad komolyan venni!

mindenkinek más a szép, és mindenki más alkatú és kondíciójú nőket szereti. :)

4/16 A kérdező kommentje:
Csak próbálják olyan halálosan komoly ténynek beállítani ezeket a dolgokat... Én meg kicsit máshogy gondolom. :D
 5/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolom sok pontban helytállóak a leírtak, aminek nagy része az ősemberektől származó örökségnek köszönhető, ezt most nem fejteném ki bővebben.

Bár én a szőke hajú lányokhoz vonzódom, de a többi nálam is stimmel :).

2013. nov. 10. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:

- Szerintem is hülyeség az általánosítás.

- Nekem a közepesek jönnek be :D

- Csak nehogy engem is irányítani akarjon..

- 38-as legyön! :D

2013. nov. 10. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:

5 ponton is megbuktam a teszten... nem én leszek az álomnő.

Ez az egész kép hülyeség.

2013. nov. 10. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
nem tartom teljesen reálisnak, bár nem alaptalan
2013. nov. 10. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Utálom a folyton vihogó csajokat, elég ha tényleg csak akkor nevet, ha kell

Jobban szeretem a nálam idősebb lányokat

Kis melleket szeretem

2013. nov. 10. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát jó nagy hülyeség már ránézésre is, az fix. De akkor kielemzem neked:

1. Ez valóban igaz. Jó pont, mert akkor már el tudunk szórakozni együtt.

2. Felőlem akár 10 évvel is lehet fiatalabb, de idősebb is. Más szóval nincs jelentősége.

3. Igaz. Ha egy nő fapofa, akkor az taszít.

4. HAZUGSÁG. Még csak nem is vonzanak a nagy mellek. Igazából a kicsi, formás cickók tetszenek.

5. No comment. Nem figyelem a combjaikat. A feneket már annál inkább. :D

6. Baromság. Hidegen hagynak abszolút a karrierista, nagy, magabiztos nők. Család-centrikus vagyok ezért imponál, ha VELEM képzeli el az életét és nem nélkülem.

7. Jelentéktelen dolog. Sose néztem még meg.

8. Okos =/= egyetemet végzett. Okos akkor, ha átlátja a dolgokat és érdeklődő a világ dolgaival kapcsolatban. Nem ragad le a barátok közt meg az éjjel nappal budapest szinten, hanem műveli önmagát és nem a tévéből informálódik. Jobb ha nem is nézi. De mindez független a végzettségtől. Mellesleg sok egyetemista vagy diplomás nő BEKÉPZELT.

9. Ez nem tudom általános, de én igen. Szimplán azért, mert a kedvenc színem. A szobám is vörös. Ha veszek valamit és választhatok, vörös. De nem mindenkinek áll jól!

10. Nekem tetszik. De nem kritérium. Ha szeretem az illetőt, felőlem lehet széles csípőjű is.

11. Nem tetszik annyira. A szőke kezdett tetszeni az utóbbi időben. Régen a feketéért voltam oda-és-vissza. A természetes vörös is szép.

Szóval jó nagy baromság. Nem olvasnék ilyen igénytelen baromságokat a helyedben, kérdező.

2013. nov. 10. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!