Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél így egy kapcsolatba?
Teljesen bele vagyok bolondulva a srácba, és tudom, hogy én sem vagyok neki közömbös, de előre tudjuk, hogy nincs jövőnk együtt. Egy évnél többet nem lehetnénk együtt, mert másfelé visz a sorsunk. Te belevágnál így?
Nem azt várom, hogy bárki is döntsön helyettem, csupán csak kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy döntenétek és miért!
Ha nem csak testi vonzalom, hanem komoly érzelmeken alapuló szerelem, akkor kérdés nélkül IGEN, belevágnék!
Ha csak szex, akkor egyén függő. (én nem vágnék csak ezért bele, mert érzelmek nélkül nem tudok szeretkezni, ergo 1 év múlva ku..a szar lesz elválni a másiktól, akármennyire is csak a szex-ért vágtunk bele)
A jövő meg annyira probléma, amennyire azzá teszitek. :) Havi párszor, ha tehetem utaznék is azért, hogy a szerelmemet lássam, mert Ő az egyetlen a világon, aki megérdemli... A távolság manapság nem minden esetben probléma (szerintem).
23f
Én belemennék :)
De mérlegelned kell magadban, hogy az a sok pozitív élmény ebben az egy évben ellensúlyozná-e az elválás fájdalmát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!