Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy kapcsolatba ahol soha nem érhettek egymáshoz?
sztem elég lenne,mert egy kapcsolathoz pl.:több kell mint a sex,van aki nem bír meglenni nélküle,de ha igazán szereted a másikat akkor sztem a bízalom és egyéb más dolgok elegek hozzá.
Megérinteni..nemtudom.én ha úgy lennék a párommal hogy nem érinthetem meg,akkor is vele lennél minden valószínűséggel!
szerintem ez nagyonnehéz lenne. még egy ölelést se lehet adni...énnembírnám
te hogy vagy vele?
biztos, hogy nem bírnám ki, hogy ne bújjak hozzá,öleljem át.
ruhán keresztül nem az igazi,de talááááán igen :) /F
A sorozatban nem mutatják, de pár dolgot kihagynak biztosan.
Ha mondjuk Ned sugárvédő öltözetet vesz fel és vágnak egy lyukat a nemi szervénél a ruhán, aztán Ned felhúz a farkára két dupla vastagságú óvszert, na akkor például simán szexelhetnek a csajjal, akinek a nevét most nem tudom. Ugyanígy pl. ki is nyalhatja a csajt, csak a nyelve és a pina közé odatart egy fóliát úgy amikor csókolóztak is. A szopás is lehetséges óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!