Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne rá lehetőséged, belemennél kizárólag szex alapú kapcsolatba? Kort és nemet írjatok!
Ha egyedül lennék, igen... bár nem tudom, meddig tudnám kikapcsolni az érzelmeimet.
F/26
én nem. lehet hogy most lefognak engem hurrogni, de szerintem 1 kapcsolatban nem a sex a legfontosabb.
15/f
belemennék. igazából most is lehetne erre lehetőségem, ( elég bonyolult helyzet) de kb csak egy szavamba kerülne. miért nem teszem? mert van párom. ha nem lenne, most nem itt ülnék...:D
19L
Van akinek bejön, de egy idő után nem tudnám az érzéseimet fékezni.
541/F
Próbáltam, nekem nem jött be (kb a 2. alkalomnál kifújt a dolog, mert érzelmek nélkül untam a szexet. Inkább tvztem volna helyette....). Még egyszer nem mennék ilyesmibe bele, mert nem ilyen a beállítottságom.
21/l
simán...volt ienben részem,de egy kis idő után többet akart a partner és nekem ez nem igazán tetszett
16/F
Nem,én ehhez túl érzelmes típus vagyok.
20/L
"simán...volt ienben részem,de egy kis idő után többet akart a partner és nekem ez nem igazán tetszett
16/F"
Abba volt részed, de helyesen leírni egy mondatot nem tudsz!
Igen, minden további nélkül.
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!