Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és New York, született feleségek. Stb. Csak én gondolom, hogy ezek irgalmatlanul szutykok? :D
Jó,oké elsősorban nőknek szól..de a totális szégyen az,hogy FÉRFIAK(!!!!!!!) is gerjednek erre a retekre!(amit nem értek,hiszen ezzel a saját férfiúi becsületüket lehúzzák a wc-n..)Egy nagy bűzölgő feminista baromság az egész aminek a főszereplőit egyesével elküldeném megkövezni az arabokhoz...Lehet én értelmezem félre az egészet,de mintha ezek a retkek arra tanítanák a nőket,hogy minél nagyobb ribancok legyenek?(mármint ha most nem lenne már totális csőd az egész női társadalom a világon :D és most várom majd a "biztos csalódtál a párkapcsolatban" vagy a többi sablon dumát amit ilyenkor benyomnak ide :D)
20/f
A született feleségek nagyon tanulságos kis sorozat. Én is tolom, szerintem kib4szott jó.
Nézz meg 3 évadot és rájössz, hogy f4szságokat írtál.
21/F
igen csak te gondolod így:D
a szex és new york-ból nem láttam egy részt sem de a született feleségek nagyon jóó:)
tanulságos,nem sablon sztori,valamikor szomorú is, szórakoztató és viccees:D
16L
A Született feleségek a legjobb sorozat manapság, a többit már meg sem lehet különböztetni egymástól.
A Szex és New Yorkot nem különösebben szerettem, de tanítani az sem tanít, hanem már létező új, divatos életstílusokat mutat be.
Kérdező, pacsi neked! :D Nekem nem is az a bajom, hogy ribancságra tanít, mert csak azt lehet, akit a szülei nem neveltek meg, de annyira bugyuta sorozatok... Még csak nem is a feminista rész a bajom, csak nekem nem üti meg a szintet, nincs számomra mondanivalója, ez van...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!