Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a páromnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ötletekre lennék kíváncsi hogy vajon minek örülne a párom.Valami olyan dolgot szeretnék neki venni,amit mindig magánál hordhat.33 éves a párom.Köszönöm a segítséget!!!
20/L
2009. nov. 17. 10:03
1/4 anonim 

válasza:

Fontos lenne tudni azt is, hogy mennyi ideje vagytok együtt és hogy mi az, amit szeret. Mi érdekli, mi a hobbija? Előbb ezt írd meg, aztán írom a tanácsot :) (mert úgy könnyebb)
2/4 anonim 

válasza:

Nézz be 10 kirakatba.Ha egyikben sincs semmi aminek örülne akkor írj meginn.Amúgy egy vadidegennek elég nehéz megtippelnie mit szeretne a párod.Én nagyon szeretem a saját készítésű ajándékokat,venni mindenki tud valamit de az idő a legdrágább kincs amit adhat az ember.Ez olyan mint virágot lopni :) Az már művészet :)
3/4 anonim 

válasza:

elmondom h én mit vettem eddig neki általában: bicikliskesztyűt, makettet, könyvet, egyszer előhívtam egy képünket és kreatív boltban vettem hozzá fakeretet és kidíszítettem kövekkel meg ilyesmi... volt, hogy vicces mintás alsónadrágot kapott, a múltkor pénztárcát... nem kell ide nagy tudomány, csak észre kell venni, mire van szüksége éppen, vagy mi az, aminek örülne, mert a hobbijával kapcsolatos (ha szeret horgászni, vegyél neki vmi felszerelést, ha mondjuk olvasni szeret, akkor fizess elő neki egy évre vmilyen újságra, stb...)
4/4 thedani 

válasza:

Én idén meg egyeztem a barátnőmmel hogy mindketten csinálunk magunkról képet és bekeretezzük és kidíszítjük a keretet, ahogy azt az előző kommentáló is írta. És így tudjuk is hogy mit kapunk, de meglepetés is lesz, lehetünk kreatívak és nem kell az miatt aggódnunk hogy a másik valami drágább dolgot vesz. Mert ugye amúgy sem az számít hogy mit adsz hanem hogy miért adod, mert szereted és fontos neked. Szóval szerintem nem tudsz neki rossz ajándékot venni akármit is veszel, mármint ha tényleg szeret és boldogak vagytok.
21\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!