Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a páromnak karácsonyra, ami érzelmes és személyes?
Matchbox...Színváltós, vagy terepszínű
2 év alatt nem ismerted ki a párodat, hogy mi érdekli a legjobban? Mi a hobby-ja egyebek?!
Ha nem tudod mit vegyél neki, akkor vegyél valami szexuális segédeszközt, amit közösen tudtok használni...Annál szebb ajándék egy fiú/férfi számára nincs!!!
Tippeket kértem nem kioktatást eléggé ismerem a Szerelmemet csa éppen nem tudom eldönteni hogy mi lenne a numero 1!!
A kioktatást tartsátok meg magatoknak
Jajj ez nehogy már azt jelentse, hogy nem ismeri eléggé a párját...Akkor a sok szülő sem ismeri a saját gyerekét, mert ilyenkor vacillál, hogy mi legyen a meglepi?:)
Hát ha valami személyeset és érzelmeset akarsz, egy közös képeteket rávasaltathatnád egy jó meleg pulcsira. Vagy nem tudom minek becézitek egymást...de ha pl. te cica vagy, akkor vegyél neki egy plüss cicát, mellé egy kis dobozkát, bele üzeneteket a hét minden napjára, az üzenetekbe valami szívhez szóló, idézet, ilyesmi.
Vagy süss neki:)
Más most nem jut eszembe.
Mennyetek el sétálni főleg boltok-üzletek kirakata előtt és néha-néha álljatok meg nézelődni.. biztosan fog kommentálni egy-két apróságot.. ;) ez be szokott válni
De ne kérdezz rá h mit kér, hisz vagy azt mondja semmit vagy nem ad olyan választ ami neked jó volna.. lényeg hogy figyelj miket mond e-téren, a kedvenc elfoglaltságaihoz agyalj ki esetleg valami féle meglepit.. hát hajrá! ;)
Parfüm tényleg jó választás szerintem is !
Esetleg ha szeret sütni főzni, ahhoz valami kelléket :D
vagy....Külső telóaksit :D rettentően praktikus.
De ha nem telefon betyár, biztos örülne egy olyan tárgynak ami hétköznapi használatra való talán toll-nak ? vagy sminkkészletnek. Csajok szeretik az effélét. Kedvenc rajzfilmből vagy filmből ágyhuzat :D hasonlók ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!