Aki tud az írna karácsonyra max2 személyes szindarabot?
Figyelt kérdés
Családomnak minden évben csinálok valami elöadást,a testvéremmel ha tutsz lécci írj egy szindarasbot vagy az oldal nevét ahol megnézhetem fontos lenne!Van asztali(mini) betlehemünk. bármilyen keléket beszerzünk!Minnél többet írjatok!2010. nov. 20. 12:42
1/8 A kérdező kommentje:
Kérlek ez nagyon fontos lenne!
2010. nov. 22. 17:13
2/8 anonim válasza:
Miket játszottatok eddig? Ketten adjátok elő?hány szereplő lehet akkor a darabban?
3/8 A kérdező kommentje:
Kérlek mindenki írjon ! Fontos és egyedi ötleteket is várok!
2010. nov. 23. 18:06
4/8 anonim válasza:
ha nem válaszolsz,h milyen kell.képtelenség előállni vele..ilyenalapon mondhatnám,hogy játszátok el a hófehérke paródiát..
5/8 A kérdező kommentje:
Már írtam neked ,de lehet hogy a gép AZ ÍMÉLEDRE KÜLDTE ELL mert valmi chat válasz vagy ilyesmire válaszoltam és azt írta ki mikor elküldtem a gép hogy a postafiokodra érkezett!
2010. nov. 24. 16:23
6/8 A kérdező kommentje:
megnéztem és arra katintottam hogy privát levél a válasz küldönek emailba!
2010. nov. 24. 16:24
7/8 anonim válasza:
Hát darabot nem tudok.
De ha valamelyikőtök tud hangszeren játszani,akkor ezt a dalt http://www.youtube.com/watch?v=ff264gM6_cQ&feature=related eltudjátok játszani.Valaki énekel valaki hangszeren játszik.Szerintem nagyon szép :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 22. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!