Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs senkim? Meddig fog ez tartani?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok egyedül, akkor lett vége egy hosszú kapcsolatomnak.Azóta nem volt még alkalmi partnerem se.Tiszta cikinek érzem.Elvétve akad egy jelentkező, általában olyan probléma van velük, hogy túl fiatal hozzám vagy nős és még sorolhatnám, szóval nem tetszenek.Aki viszont nekem jönne be annak vagy én nem vagy foglalt.Már kezdem úgy érezni komoly baj lehet velem.Nem sokan szeretik a stílusomat ezt tudom, kicsit bolondos vagyok.Mi lehet a megoldás?2009. nov. 17. 07:52
1/4 Andrewka 

válasza:

Járj szórakozni, flörtölj.
Sokkal több férfinak fogsz tetszeni ha nem egy letört megkeseredett lányt látnak benne. Kezdj el újra élni. Mosolyogj. Akkor majd felfigyelnek rád sé elsz jelentkező
22/f
2/4 anonim 

válasza:

Hát el kéne járnod diszkóba például. Vagy valahova. És ha sehol senki akkor lehet hogy veled van valami.
Én három éve vagyok magam. De már teljesen megszoktam.
Attól ha jönne valaki szivesen venném.
Hány éves vagy? Írj nekem és találkozzunk.
3/4 anonim 

válasza:

ÉN meg 1 meg 15 éve vagyok egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!