Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy életet, úgy, hogy elhatározom, hogy senkim nem lesz?
Ezt én is eldöntöttem már többször is. Természetesen sosem sikerült betartani.
A fájdalom idővel csitul, a vágyak pedig megmaradnak ugyan úgy. Szeretni akarsz majd és azt akarod, hogy szeressenek és a szex is hiányozni fog.
Légy magaddal türelmes picit.
Igazad van, más úgy téged szeretni nem fog.
Ugyanis más ember másképpen fog szeretni! És ez így lesz jó. Ha elrontottad is, tanulj a hibádból, a következő kapcsolatodnál figyelj oda erre. Felesleges és butaság is egy életre elzárnod magad, meg nem is fog működni. A szexet lehet pótolni, de egy ölelést, egy csókot, a másikhoz tartozás érzését nem, és ezek törvényszerűen hiányozni fognak neked egy idő után.
Meg most gondolj bele, valszeg fiatal vagy, tehát évtizedeket fogsz leélni egyedül egyetlen elrontott kapcsolat miatt?? Remélem ezt te sem gondolod komolyan!
Az első és második válaszoló vagyok. Figyelj csak, engem annak idején egy hónapig borogattak kórházban és másfél évig tartott amíg úgy összeszedtem magam, hogy rá tudtam nézni a képére anélkül, hogy begörcsöljön a gyomorom. Még másfél év volt, amíg már azt mondtam, hogy képes vagyok végre újra kapcsolatot kialakítani. Persze addig is voltak kapcsolataim, de had ne mondjam milyenek...
Az önszuggeszció nagyon sokat számít és te most azt mormolod magadban, hogy neked mennyire fájdalmas. Nyalogasd csak a sebeid, de ne gondold, hogy ez örökké így fog maradni. Ne hozz életre szóló döntéseket, az idő úgyis bölcsebb nálad és nem törődik azzal, te mit határoztál el.
Légy türelmes magaddal szemben. Hidd el, lesz olyan aki még jobban fog szeretni.
F/35
> DE hiszem,hogy le lehet élni az életemet egyedül.
Lehetni lehet, csak nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!