Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le lehet élni egy életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni egy életet, úgy, hogy elhatározom, hogy senkim nem lesz?

Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy többet senkim nem lesz,az igazival ,ami lehetett volna,közös jövő,elrontottam,így már nem kell senki más,semmire sem.Mivel nem járok bulizni,csak a barátnőimmel szoktunk találkozni,de nem bulizni megyünk,hanem ide-oda,ezért távol tartom magam a tűztől.Akkor így lehetséges leélnem az életemet,úgy hogy többet más semmire sem kell.
2011. nov. 7. 09:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Nembaj,sokan vannak egyedül.
2011. nov. 7. 10:25
 12/51 A kérdező kommentje:
Én nem halnak bele.
2011. nov. 7. 10:30
 13/51 anonim ***** válasza:

Te most jól érzed magad attól, hogy bünteted magad?

:/

Ja, tényleg le lehet élni egy életet egyedül, fizikailag semmi bajod nem lesz tőle, de nem érdemes. Szexelni is lehet szükségből, nem érzelmi alapon, de az messze nem ugyanolyan. A lelki szükségletekről nem is beszélve.

Azért kíváncsi lennék, hány évesen írogatsz ilyen

butaságokat!

2011. nov. 7. 11:18
 14/51 A kérdező kommentje:
Én szexelni sem fogok senkivel,érzelem nélkül,és mivel nem fogok érzelmekbe bonyolódni,így maradok egyedül.Ezek nem butaságok,hanem tények.
2011. nov. 7. 11:29
 15/51 A kérdező kommentje:
Eljutottam odáig,hogy nem érdekel,ki mit gondol,ez az én döntésem,és tartom magam hozzá.
2011. nov. 7. 12:16
 16/51 anonim ***** válasza:
Jó, hogy tele vagy előítéletekkel... 100-ból 1férfi hűséges. Azért mert szakított veled, még nem kell az összes férfira ráhúzni a vizes lepedőt. Mellesleg jobb is, ha egyedül maradsz ilyen gondolkodással, különben sem szeret egy férfi se második lenni a nagy Ő mögött. 22F
2011. nov. 7. 12:31
 17/51 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted,hogy "második lenni a nagy Ő mögött?"Ő a hűséges,és más nem.
2011. nov. 7. 12:34
 18/51 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel rontottad el ? Mert szerintem az sem elhanyagolható dolog.
2011. nov. 7. 12:39
 19/51 A kérdező kommentje:
Egy nagy hibát követtem el.
2011. nov. 7. 12:41
 20/51 anonim ***** válasza:

"Ezt hogy érted,hogy "második lenni a nagy Ő mögött?"Ő a hűséges,és más nem."

Úgy értem, hogy te még mindig Őt szereted. És amíg nem leszel túl rajta, addig amúgy is egyedül leszel. Erre mondtam, hogy egy férfi se fog téged pesztrálni, miközben a volt barátodat siratod.

"Ő a hűséges,és más nem."

Ezt meg inkább hagyjuk, gyerekes ez a gondolkodás.

22F

2011. nov. 7. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!