Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le lehet élni egy életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni egy életet, úgy, hogy elhatározom, hogy senkim nem lesz?

Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy többet senkim nem lesz,az igazival ,ami lehetett volna,közös jövő,elrontottam,így már nem kell senki más,semmire sem.Mivel nem járok bulizni,csak a barátnőimmel szoktunk találkozni,de nem bulizni megyünk,hanem ide-oda,ezért távol tartom magam a tűztől.Akkor így lehetséges leélnem az életemet,úgy hogy többet más semmire sem kell.
2011. nov. 7. 09:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
"normálisan élni FÉRFIAK nélkül." Ne csináld már. Egyébként megpróbálhatod, de előbb-utóbb betoppan az életedbe egy férfi, akinek nem tudsz majd ellenállni:) 22F
2011. nov. 7. 15:53
 42/51 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok nyitott semmire sem,akkor toppanhat,mert ez nem ellenállás kérdése már nálam,hanem elhatározás kérdése.
2011. nov. 7. 17:37
 43/51 A kérdező kommentje:
Ha elzárkózom előlük,akkor le tudom élni az életem,nélkülük.Van egy ismerősöm,aki szintén így él.Évek óta senki.
2011. nov. 7. 17:40
 44/51 anonim ***** válasza:

Hiába határozod el, ha egyszer csak betoppan a szőke herceg fehér lovon:)

Nyilván most így érzed, mert fáj, hogy véget ért a kapcsolatod. De nem fogod örökké ezt érezni. Idővel túl leszel rajta és készen állsz majd egy új kapcsolatra. 22F

2011. nov. 7. 17:49
 45/51 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást,de én nem akarok új kapcsolatot,elhatároztam,és nem is lesz.Tőlem jöhet a szőke herceg,de engem nem fog érdekelni.Tartom magam,ahhoz,amit megfogadtam,csak így leszek jobb,és normálisabb ember.Leírtam,hogy egy barátnőmnek évek óta nincs barátja,és ő is így él.
2011. nov. 7. 17:56
 46/51 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ez megvalósítható,vannak példák előttem.
2011. nov. 7. 17:57
 47/51 anonim ***** válasza:
és az előtted lévő példák boldogok?
2011. nov. 7. 18:00
 48/51 anonim ***** válasza:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy az érzelmeidnek nem tudsz parancsolni. Hiába határozod el. Persze, ha zárdába költözöl, akkor megvalósítható:) De mivel emberek között mászkálsz...:) Mondom, most csak a fájdalom beszél belőled.

Egyébként a szexre nem gondoltál? Megleszel nélküle életed végéig? 22F

2011. nov. 7. 18:01
 49/51 A kérdező kommentje:
Már,miért ne?A határozott válaszom:IGEN.Emberek között mászkálok,a munkahelyemre,oda,és vissza.Ennyi.
2011. nov. 7. 18:06
 50/51 A kérdező kommentje:
A 18:00 ásnak.IGEN,boldogok.
2011. nov. 7. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!