Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működi egy távkapcsolat?
Figyelt kérdés
A barátom 1-2 év múlva megy ki kanadába és nem értem miért ne működne a távkapcsolat.Nyáron én mennék vagy ő jönne ide.2013. nov. 9. 23:21
1/6 anonim válasza:
Mert ahol hónapokig nem látják a felet az nem kapcsolat sajnos.
2/6 anonim válasza:
Mert egy férfi-nő a kapcsolatnak a szexualitás, érintés is szerves rész, ha csak átmeneti idő, működhet, hosszútávon nem.
3/6 anonim válasza:
Mert az emberek többsege jellemtelen, es keptelenek az öszintesegre husegre.
Nalam muködött 3 evig, mert huseges voltam, amig a " baratom" egyszercsak eltunt mert kiderult , epp meghazasodott
4/6 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy levelező partner.
5/6 anonim válasza:
Sajnos igaza van az eddigi hozzászólóknak, nekem sem működött.
6/6 anonim válasza:
Nalunk ugy kezdodott h messze laktunk egymastol. Havonta talalkozrunk. De mi osszekoltoztunk erre torekedtunk. Sajna ha sz ember egy ido utan amikor kulon valnak messze egymastol idovel elhidegulnek. Foleg vonatkozik ez arra aki uj helyre megy mint esetedben a parod. Teljesen uj hely, uj emberek, ismerkedik, aztan jon toled a feltekenyseg mert ki tudja iivel mikor hol jar.... szoval sajnos elobb-utobb vege van. Csak ido kerdese meddig birjatok es mennyi idorol van szo h igy eltek. Es bizony a szexhianya, erintesek mind nagyon sokat dobnak ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!