Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek volt átmenetileg...

Akiknek volt átmenetileg távkapcsolat, hogy bírtátok ki, milyen volt?

Figyelt kérdés
A párom 3 most utazott el 3 hétre. Vissza jön, és nem is megy ki többet 1 évig, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra, hogy mégis aki ilyenben volt, annak hogy telt, mennyit volt külön a szerette, és hogyan élték meg. Az én párom nyaralni megy, a testvéreihez, akik nagyon aranyosak, és tudom hogy vigyázni fognak rá. Autóval indultak, 1 nap az út. Még kiérnek addig telefon, aztán internet minden este. Akinek volt hasonló tapasztalata, milyen volt??
2013. júl. 22. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
3 hét nem nagy idő. Szerintem ez még jót is tesz a kapcsolatnak, ha egyébként sülve-főve együtt vagytok
2013. júl. 22. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt benne nagy adag hiányérzet és tudni akarás, hogy épp hol van és mit csinál. De jutott idő arra is, amire ha együtt voltunk, nem. Meg kezelhettem én a távirányítót :) Ha tudtok minden nap beszélni, akkor hamar eltelik.
2013. júl. 22. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmék majdnem 1 éve csinálják...nagyon szenvednek hetente két hetente látják egymást, úgy hogy előtte évekig együtt éltek.

Sok hiányérzet, sznvedés, hogy nem tudnak este minden problémát úgy megbeszlni mint előtte, mert sem szgépen, sem telefonon nem olyan.

Nem beszélve a nemi élet hinyáról, vagy kiszámíthatóságáról.

Pedig ez egy 8 éves kapcsolat.

Meg is szüntetik, munka miatt kényszerültek erre...

Szerintem a ti estetekben ez nem lesz annyira vészes, hiszen tudod mikor a vége, ráadásul nem életvitelszerü...

Nagyon hinyozni fog, de egy erős kapcsolatban 3 hét semmi, arra jó, hogy megérezd mennyire szereted a másikat, és mennyire hiányzik, ha nincsen veled...

2013. júl. 22. 08:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tapasztalatokat. Mi nagyon sokat együtt voltunk, 1 utcára lakik innen, minden nap együtt voltunk, meg aludtunk stb. Nem untuk meg egymást, 3 hónapja vagyunk együtt, és most hogy elment nagyon rossz volt. Az édesanyjával járok majd melózni, ez segít egy picit, legalább lefoglalom magam, de iszonyatosan hiányzik már most.. Nekem az is nehéz még, hogy az előző kapcsolatomban is ez volt, csak ott 1 hétre ment ki az exem. Nem ez miatt, de szakítottunk. Mondjuk ég és föld a két kapcsolat, jó értelemben. Várok még válaszokat, ha vannak ilyen tapasztalatok :)
2013. júl. 22. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Néhány hónapig csináltuk, de hétvégére hazajött. Viszont előtte együtt éltünk. Először nagyon nehéznek éreztem, mert hirtelen üres lett ugye a lakás. Főleg hogy közben voltam majdnem egy hónapig ágyhoz kötött beteg, azt hittem hogy meghalok az unalomtól :)

De minden este minimum egy órát skype-oltunk, vele a kameráját is bekapcsoltattam, hogy legalább lássam a fejét :) Úgy egész elviselhető volt :)

2013. júl. 22. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi egy évig voltunk külön, sajnos munka miatt csak hétvégére utaztam haza 200 km-rt, na mégegyszer nem csinálnám, amúgy simán kibírtuk, mert tudtuk mikor lesz vége ennek az időszaknak.
2013. júl. 22. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk most telik le a két hét, holnap ér haza. Ugyanúgy rokonlátogatni volt, külföldön. Először rettenetesen és nagyon nagyon rossz volt, mert terveztük, hogy naponta beszélünk, de a rokonai kitalálták, ha már ott van, elviszik egy kirándulásra. Ez azt jelentette, hogy egy hétre elutaztak egy embertelen, istenhátamögötti helyre, ahol semmilyen netkapcsolat nem volt. Szóval kiért, és még aznap közölte, hogy egy hét múlva kedden beszélünk legközelebb... Mert neki előre nem szóltak, és ez hideg zuhanyként ért. Alapból elég depressziós hangulatban voltam, napokig nem ettem, hánytam, ment a hasam, csak az idegtől. Sokat sírtam. Eljutottam arra a pontra, ahol azt gondoltam, ha így folytatom tovább, kórházba kerülök, és akkor mindent megtettem, hogy összeszedjem magam.

Aztán eljött a múlthét kedd, és azóta naponta tudtunk beszélni, néha csak 15 percet, néha órákat, mert mindig szerveztek neki valami programot. Mostanra már túl vagyok a dolgon, és végre hazajön.

Amivel tudok segíteni: Az idő néha nagyon lassan telik, viszont soha nem áll meg. Még ha egy örökkévalóságnak is tűnik, egyszer le fog telni.

2013. júl. 22. 10:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várok még midig további válaszokat. Az én párom most hívott, hogy átértek a határon ebben a pillanatban, szóval most holnap 10 óráig nem fogunk beszélni sehogyan.. Jólenne már látni.
2013. júl. 22. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
2 évig éltünk távkapcsolatban. Párom messze dolgozod és volt úgy hogy csak havonta jött haza egy hétvégére. Telefonon tudtunk csak beszélni. Kibírtuk ahogy sok mást is. Már 5 éves házasok leszünk az idén nyáron.
2013. júl. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!