Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 perc alatt is ki lehet ennyire ábrándulni valakiből?
A barátommal nem rég jöttem össze, még csak most kezdjük egymást jobban megismerni. És most olyat tudtam meg, hogy teljesen kiábrándultam belőle. Lehet, hogy másnak apróságnak tűnik, de nekem kizáró ok, ha valaki dohányzik. És ezt most tudtam meg. Csak úgy lazán elővett egy cigit és rágyújtott. És amikor megkérdeztem, hogy mióta dohányzik, olyan bunkón válaszolta rá, hogy hát ő mindig is dohányzott. És olyan volt, mintha kikérte volna, hogy én beleszólok ebbe. Én nagyon utálom ha valaki dohányzik és ő cseppet sem kímélt meg a füsttől...
Még valami történt. Annyira rossz véleménnyel van az emberekről, annyira tud utálkozni, egész találkozónk alatt kb cikizte az embereket.
Még sok minden történt, de nem untatnálak titeket a részletekkel. A lényeg, hogy 10 perc alatt annyi mindent megtudtam róla, hogy szerintem annyira kiábrándultam belőle, hogy én már nem is tudom folytatni vele a kapcsolatot. Eddig nagyon szerettem, de most úgy érzem ez az érzés elszállt.
Mit gondoltok? Ez csak egy pillanatnyi negatív érzés és gondoljak a sok jó dologra vele kapcsolatban és még ne hozzak elhamarkodott döntést? Vagy... szakítsak vele?
21/L
ha ennyire nem bírod a fejét, akkor szakíts :D
(eleve miért jöttél össze vele, na mindegy)
kuka! ha màr rogton az elejèn rossz èrzèseid vannak vele kapcsolatban, minek pròbàlkoznàl vele tovàbb? mondd meg neki, h bocs de ennyi volt, azt csà. keressen mindenki magàhoz valò tàrsat :)
sok sikert
Jaj már, inkább elviseled neki az idiótaságait, szívod a füstöt, amit annyira utálsz, és hallgatod, ahogy alázza az embereket?
Gondoltál valamit, szembesültél a valósággal. Fogadd el, és tedd azt, ami a legjobb neked. Hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!